• Populair
  • Loopt vandaag af
  • 1e keer aangeboden
  • Vanaf 1 euro
  • Vandaag geplaatst
  • Laatste kans
  • Alleen aftersale
Deutsch
English
Français

Barbara Elisabeth van Houten - Lot van twee etsen - Verkocht

Barbara Elisabeth van Houten - Lot van twee etsen kopen? Bied vanaf 1!
Dit item is verkocht Toon item

Verkoopprijs: € 11,50 (Incl. 15% veilingkosten)

Vergelijkbaar item plaatsen
Barbara Elisabeth van Houten - Lot van twee etsen kopen? Bied vanaf 1!
Barbara Elisabeth van Houten - Lot van twee etsen kopen? Bied vanaf 1!Barbara Elisabeth van Houten - Lot van twee etsen kopen? Bied vanaf 1!Barbara Elisabeth van Houten - Lot van twee etsen kopen? Bied vanaf 1!
Vergelijkbaar item plaatsen
Verkoper

Geplaatst door  Veilingmeester
FA. (316)

Lid sinds 2010
43345 verkochte items
Alle items van deze verkoper (614)
  • Barbara Elisabeth van Houten (1862-1950)
TypeGrafiek tot 1900
Jaartal1886
TechniekEts
DragerPapier
IngelijstAlleen in Passe-partout
Afmetingen31 cm x 24 cm (h x b)
Passe-partout50 cm x 35 cm (h x b)
GesigneerdIn de plaat gesigneerd

Lot bestaande uit twee etsen van Barbara Elisabeth van Houten, waarvan één in passe-partout.

De vermelde afmetingen betreffen het grootste van de twee werken.

LET OP: Dit item wordt geveild door Kunstveiling in opdracht van de inbrenger. Voor items aangeboden door de Veilingmeester of Veilingmeester_Collecties zelf, gelden de volgende speciale voorwaarden.

BTW: Alle genoemde bedragen en het bedrag dat u biedt zijn inclusief BTW. Voor zakelijke kopers is de BTW eventueel aftrekbaar over de gehele factuur (eindprijs, toeslag en verzend-/bezorgkosten).

Passe-partout/lijsten: Beschadigingen aan lijsten wordena niet beschreven. Indien een werk achter glas is ingelijst en het glas kapot is, zal dit wel vermeld worden. Passe-partouts worden op geen enkele manier gegarandeerd en ook niet altijd meegezonden. Alleen als een werk niet uit het passe-partout te halen is, zal dit vermeld worden. 

Afhandeling: Wanneer u de hoogste bieder bent, ontvangt u na afloop van de veiling per e-mail van ons een factuur voor de aangekochte werken. Hierin vindt u de details m.b.t. de betaling. Werken kunnen op dinsdag t/m vrijdag tussen 11.00 en 17.15 uur worden afgehaald op het kantoor van Kunstveiling in Amsterdam-Zuidoost. Als u uw aankoop afhaalt, betaalt u geen extra kosten.

Bezichtigen: Het is ook mogelijk om dit werk vooraf te bezichtigen. Ondanks de aankoopgarantie van Kunstveiling waar uw werk onder valt, kunt u het werk bekijken voordat u een bod uitbrengt. Bezichtigen kan op de vestiging van Kunstveiling in Amsterdam-Zuidoost op dinsdag t/m vrijdag tussen 11.00 en 17.15 uur. 

Vragen: Wij streven ernaar zo veel mogelijk informatie te geven in de veilingomschrijving. Heeft u echter nog vragen, gebruik dan de button ‘Vraag de verkoper’ om contact met ons op te nemen. Andere items die wij aanbieden, kunt u bekijken door op de naam van de verkoper te klikken.


ConditieGoed

Op het papier zijn kleine lichtbruine vlekjes te zien (foxing). Op het passe-partout en op beide bladen rechstonder in de hoek is geschreven met potlood. Zie de foto's

GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item
Dit item is verkocht voor 11,50(Incl. 15% veilingkosten)
VEILINGGEGEVENS
Starttijd:04-03-2020 om 10:41
Eindtijd:14-03-2020 om 19:24
Biedingen (4)
bartholdus
14 mrt. / 19:17
€ 10
zacj01
14 mrt. / 19:17
€ 5
bartholdus
14 mrt. / 18:20
€ 3
nelleke1958
04 mrt. / 13:04
€ 1
Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.