Ben van Vliet - Olieverf op doek, Womb Bird - Ingelijst (Zeer groot) - Verkocht

Ben van Vliet - Olieverf op doek, Womb Bird - Ingelijst (Zeer groot) kopen? Bied vanaf 1!
Ben van Vliet - Olieverf op doek, Womb Bird - Ingelijst (Zeer groot) kopen? Bied vanaf 1!Ben van Vliet - Olieverf op doek, Womb Bird - Ingelijst (Zeer groot) kopen? Bied vanaf 1!Ben van Vliet - Olieverf op doek, Womb Bird - Ingelijst (Zeer groot) kopen? Bied vanaf 1!Ben van Vliet - Olieverf op doek, Womb Bird - Ingelijst (Zeer groot) kopen? Bied vanaf 1!Ben van Vliet - Olieverf op doek, Womb Bird - Ingelijst (Zeer groot) kopen? Bied vanaf 1!Ben van Vliet - Olieverf op doek, Womb Bird - Ingelijst (Zeer groot) kopen? Bied vanaf 1!Ben van Vliet - Olieverf op doek, Womb Bird - Ingelijst (Zeer groot) kopen? Bied vanaf 1!Ben van Vliet - Olieverf op doek, Womb Bird - Ingelijst (Zeer groot) kopen? Bied vanaf 1!Ben van Vliet - Olieverf op doek, Womb Bird - Ingelijst (Zeer groot) kopen? Bied vanaf 1!Ben van Vliet - Olieverf op doek, Womb Bird - Ingelijst (Zeer groot) kopen? Bied vanaf 1!Ben van Vliet - Olieverf op doek, Womb Bird - Ingelijst (Zeer groot) kopen? Bied vanaf 1!Ben van Vliet - Olieverf op doek, Womb Bird - Ingelijst (Zeer groot) kopen? Bied vanaf 1!Ben van Vliet - Olieverf op doek, Womb Bird - Ingelijst (Zeer groot) kopen? Bied vanaf 1!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Ben van Vliet (1942-2015)
TypeSchilderij
Jaartal1984
TechniekOlieverf
DragerCanvas (Doek)
StijlAbstract
OnderwerpAbstract
IngelijstIngelijst
Afmetingen146.5 cm x 116 cm (h x b)
Lijst150.5 cm x 120 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
Abstract werk met zachte kleuren van kunstenaar Ben van Vliet. Vervaardigd met olieverf en handgesigneerd.

Dit item wordt geveild door Kunstveiling in opdracht van de inbrenger. Voor items aangeboden door de Veilingmeester of Veilingmeester_Collecties zelf, gelden de volgende voorwaarden:

Indien van toepassing op het aangeboden item zijn de volgende voorwaarden van kracht:

Bij ingelijst werk of werk in Passe-partout: Beschadigingen aan lijsten worden niet beschreven. Indien een werk achter glas is ingelijst en het glas kapot is, zal dit wel vermeld worden. Passe-partouts worden op geen enkele manier gegarandeerd en ook niet altijd meegezonden.

Bij werk in oplage:  Het oplagenummer op de foto kan afwijken van het hierboven genoemde correcte oplagenummer. Als wij meerdere exemplaren hebben in gelijke conditie, maken wij niet voor elk blad een nieuwe foto.

Afhandeling: Wanneer u de hoogste bieder bent, ontvangt u na afloop van de veiling per e-mail van ons een factuur voor de aangekochte werken. Hierin vindt u de details m.b.t. de betaling en de afhandeling.

Bezichtigen: De aankoop valt onder de aankoopgarantie van Kunstveiling. Wilt u toch een werk bezichtigen voordat u een bod uitbrengt, dan is dat mogelijk op afspraak op de vestiging van Kunstveiling in Amstelveen (Dinsdag t/m vrijdag tussen 11.00 - 17.15 uur). Neemt u hiervoor contact met ons op.

Vragen: Wij streven ernaar zo veel mogelijk informatie te geven in de veilingomschrijving. Heeft u echter nog vragen, gebruik dan de button ‘Vraag de verkoper’ om contact met ons op te nemen. Andere items die wij aanbieden, kunt u bekijken door op de naam van de verkoper te klikken.

Volgrecht: Voor werken met een totale prijs (inclusief veilingkosten maar exclusief BTW) boven de 3000,- euro, is het wettelijk Volgrecht van maximaal 4% van toepassing. Het volgrecht dient betaald te worden door de koper. Kunstveiling zal zorg dragen voor de financiële afwikkeling van de Volgrecht-vergoeding volgens de vastgelegde bepalingen.

Voor internationale kopers: Dit item wordt aangeboden door Kunstveiling.nl. Indien u het item wint, ontvangt u een Nederlandse aankoopfactuur van Kunstveiling.nl.

ConditieRedelijk

Het doek is algeheel vuil. Enkele butsen en krassen in de lijst.

GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

Ben van Vliet (1942-2015)

Nederlands Nederlands

Geplaatst door  Veilingmeester
FA. (350)

Lid sinds 2010
48220 verkochte items
Alle items van deze verkoper (656)
Pinterest
120 cm
150.5 cm
116 cm
146.5 cm
Dit item is verkocht voor 13,80 (Incl. 15% veilingkosten)
VEILINGGEGEVENS
Starttijd:14-11-2022 om 13:31
Eindtijd:26-11-2022 om 19:42
Biedingen (3)
takamine
17 nov. / 14:39
€ 12
Senator
17 nov. / 14:39
€ 11
takamine
16 nov. / 23:22
€ 1
Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.