Bicolor ring in 18 karat (750) with 0.65ct. Top Wesselton (F) /VVS brillants

Bicolor ring in 18 karat (750) with 0.65ct. Top Wesselton (F) /VVS brillants kopen? Bied vanaf 750!
Bicolor ring in 18 karat (750) with 0.65ct. Top Wesselton (F) /VVS brillants kopen? Bied vanaf 750!Bicolor ring in 18 karat (750) with 0.65ct. Top Wesselton (F) /VVS brillants kopen? Bied vanaf 750!Bicolor ring in 18 karat (750) with 0.65ct. Top Wesselton (F) /VVS brillants kopen? Bied vanaf 750!Bicolor ring in 18 karat (750) with 0.65ct. Top Wesselton (F) /VVS brillants kopen? Bied vanaf 750!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Sieraden
TypeSieraden
Periode2000 t/m Heden
TechniekGoud
StijlDesign
OnderwerpRing (dames)
Afmetingen2.8 cm x 2.1 cm (h x b)
Gewicht3.78 gram
GemerktDuits keur
Vertaald met Google Translate. Originele tekst tonen .
Dit is een bicolor (wit- en geelgouden) ring in 750/-. Goud. Het was ongeveer 0,65 ct. Briljanten met de kwaliteitskenmerken ca. Top-Wesselton (F) en VVS (zeer, zeer kleine insluitsels) worden gebruikt.

De ringband is geelgoud en de ringkop is witgoud om de goede kleur en heldere schittering van de diamanten te ondersteunen. Kleinere diamanten werden rond een grotere geplaatst in een cirkelvormige opstelling. De krabzetting is gebruikt zodat de diamanten het licht van alle kanten kunnen absorberen en ideaal weerkaatsen.

De ring weegt 3,78 gram.

De ringmaat is 58 of 18,5 mm in doorsnee. Wij bieden aan om deze ring gratis op maat te maken, neem hiervoor contact met ons op of gebruik de bestelnotities (bij de winkelwagen). U kunt ons contactformulier en telefoonnummer gebruiken of ons bezoeken in onze winkel in Augsburg. Maten van 53-63 zijn mogelijk bij deze ring. Houd er rekening mee dat als u wijzigingen aanbrengt, u een koopovereenkomst aangaat en de levertijd oploopt.

Al onze sieraden zijn verkrijgbaar met een certificaat. De evaluatie vindt plaats volgens internationale richtlijnen als opgeleide edelsteenkundigen en diamanttaxateurs van de Duitse Gemmologische Vereniging.
Sinds 1961 zijn wij een door een familie gerunde juwelierszaak in het hart van Augsburg. Onze verkopers hebben alle opleidingen van de Duitse Gemmologische Vereniging afgerond en kunnen u daarom gekwalificeerd en uitgebreid adviseren. Ons assortiment bestaat bijna uitsluitend uit losse stukken uit verschillende sieradentijdperken. Wij staan voor goedkope en transparante prijzen, wij garanderen ten alle tijden de kwaliteit en omschrijving van de door ons gecommuniceerde sieraden!
ConditieNieuwstaat

GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie.

Sieraden

Alle sieraden (320)

Geplaatst door  schmuckschroll
FA. 

Lid sinds 2023
3 verkochte items
Alle items van deze verkoper (41)
2.1 cm
2.8 cm
Veiling is afgelopen
Veilinggegevens
Starttijd27-2-2023 om 13:57
Eindtijd8-3-2023 om 21:03
Openingsbod € 750
Veilingkosten: 15%
AfhalenJa is mogelijk
ObjectlocatieAugsburg,  Duitsland
VerzendingAlleen binnen Europa

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.