• Populair
  • Loopt vandaag af
  • 1e keer aangeboden
  • Vanaf 1 euro
  • Vandaag geplaatst
  • Laatste kans
  • Alleen aftersale
Deutsch
English
Français

Bob Brobbel - 2 Kleuren Litho's van Zeist, Raadhuis en andere onbekend , maar wel van Zeist - Verkocht

Bob Brobbel - 2 Kleuren Litho's van Zeist, Raadhuis en andere onbekend , maar wel van Zeist kopen? Bied vanaf 25!
Dit item is verkocht Toon item

Verkoopprijs: € 28,75 (Incl. 15% veilingkosten)

Vergelijkbaar item plaatsen
Bob Brobbel - 2 Kleuren Litho's van Zeist, Raadhuis en andere onbekend , maar wel van Zeist kopen? Bied vanaf 25!
Bob Brobbel - 2 Kleuren Litho's van Zeist, Raadhuis en andere onbekend , maar wel van Zeist kopen? Bied vanaf 25!Bob Brobbel - 2 Kleuren Litho's van Zeist, Raadhuis en andere onbekend , maar wel van Zeist kopen? Bied vanaf 25!Bob Brobbel - 2 Kleuren Litho's van Zeist, Raadhuis en andere onbekend , maar wel van Zeist kopen? Bied vanaf 25!Bob Brobbel - 2 Kleuren Litho's van Zeist, Raadhuis en andere onbekend , maar wel van Zeist kopen? Bied vanaf 25!Bob Brobbel - 2 Kleuren Litho's van Zeist, Raadhuis en andere onbekend , maar wel van Zeist kopen? Bied vanaf 25!Bob Brobbel - 2 Kleuren Litho's van Zeist, Raadhuis en andere onbekend , maar wel van Zeist kopen? Bied vanaf 25!Bob Brobbel - 2 Kleuren Litho's van Zeist, Raadhuis en andere onbekend , maar wel van Zeist kopen? Bied vanaf 25!Bob Brobbel - 2 Kleuren Litho's van Zeist, Raadhuis en andere onbekend , maar wel van Zeist kopen? Bied vanaf 25!Bob Brobbel - 2 Kleuren Litho's van Zeist, Raadhuis en andere onbekend , maar wel van Zeist kopen? Bied vanaf 25!Bob Brobbel - 2 Kleuren Litho's van Zeist, Raadhuis en andere onbekend , maar wel van Zeist kopen? Bied vanaf 25!Bob Brobbel - 2 Kleuren Litho's van Zeist, Raadhuis en andere onbekend , maar wel van Zeist kopen? Bied vanaf 25!Bob Brobbel - 2 Kleuren Litho's van Zeist, Raadhuis en andere onbekend , maar wel van Zeist kopen? Bied vanaf 25!Bob Brobbel - 2 Kleuren Litho's van Zeist, Raadhuis en andere onbekend , maar wel van Zeist kopen? Bied vanaf 25!Bob Brobbel - 2 Kleuren Litho's van Zeist, Raadhuis en andere onbekend , maar wel van Zeist kopen? Bied vanaf 25!Bob Brobbel - 2 Kleuren Litho's van Zeist, Raadhuis en andere onbekend , maar wel van Zeist kopen? Bied vanaf 25!Bob Brobbel - 2 Kleuren Litho's van Zeist, Raadhuis en andere onbekend , maar wel van Zeist kopen? Bied vanaf 25!
Vergelijkbaar item plaatsen
Verkoper

Geplaatst door  duif
FA. (46)

Lid sinds 2018
1311 verkochte items
Alle items van deze verkoper (81)
  • Bob Brobbel (1907-1971)
TypeGrafiek na 1900
Periode1945 t/m 1999
TechniekLitho
DragerPapier
StijlKlassiek
OnderwerpStadsgezicht
IngelijstIngelijst
Afmetingen17 cm x 11 cm (h x b)
Lijst26 cm x 20 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd


 Bonefacius Brobbel (roepnaam Bob) is geboren in Vlaardingen op 30 september 1907 en overleden op 1 oktober 1971 in Amsterdam. Brobbel heeft zowel in de regio Vlaardingen als Hilversum gewerkt.

Brobbel was autodidact die als graficus, illustrator en schilder zij eigen artistieke weg zocht en vond. Ook was Brobbel - om geld te verdienen - niet te beroerd om in opdracht van diverse instellingen tekeningen te maken voor hun folders.

Zij creatieve liefde ging vooral uit naar landschappen en stadsgezichten terwijl hij het non-figuratieve domein niet schuwde.

Aan Brobbel wordt zowel in Scheen als in Scharten aandacht besteed.

Brobbel weet met het gebruik van slechts enkele kleuren (vele tinten geel) perfect de sfeer weer te geven die er heerst na het oogsten. De voorstelling ligt niet op het doek maar komt de kijker als het ware tegemoet! Zijn manier van schilderen en gevoelens vastleggen lijken als twee druppels water op die van Vincent van Goch. Brobbel is een sterk onderschatte kunstenaar maar de tijd zal hem zeker rehabiliteren.

ConditieGoed

De litho raadhuis is langs de pass-patout wat vergeeld

GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie.

Bob Brobbel (1907-1971)

Alle items van deze kunstenaar
Geplaatst door  duif
FA. (46)

Lid sinds 2018
1311 verkochte items
Alle items van deze verkoper (81)
20 cm
26 cm
11 cm
17 cm
Dit item is verkocht voor 28,75(Incl. 15% veilingkosten)
VEILINGGEGEVENS
Starttijd:03-04-2020 om 16:47
Eindtijd:23-04-2020 om 20:36
Biedingen (1)
keesies
21 apr. / 17:57
€ 25
Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.