Bob Denneboom - pastel - Wezel - ingelijst - 21847 - Verkocht

Bob Denneboom - pastel - Wezel - ingelijst - 21847 kopen? Bied vanaf 1!
Bob Denneboom - pastel - Wezel - ingelijst - 21847 kopen? Bied vanaf 1!Bob Denneboom - pastel - Wezel - ingelijst - 21847 kopen? Bied vanaf 1!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Bob Denneboom (1909)
TypeTekening / Aquarel
Periode1945 t/m 1999
TechniekPastel/Krijt
DragerBoard
StijlRealistisch
OnderwerpDieren
IngelijstIngelijst
Afmetingen24 cm x 41 cm (h x b)
Incl. lijst34 cm x 51 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
De tekening is opgeplakt op karton. Komt in een zwart houten lijstje achter glas en passe-partout. Wordt verzekerd verzonden. Risico verzending is voor koper. Ophalen in de galerie in Zaandam verdient de voorkeur. Het werk bekijken alvorens een bod te doen behoort ook tot de mogelijkheden.
Pakketpost - De 2de Kans Kunst van Zaansgroen wordt verzonden met risico voor de koper. Afhalen in de galerie in Zaandam geniet de voorkeur. Het werk bekijken alvorens een bod te doen behoort tot de mogelijkheden. 2de Kans Kunst valt onder de ‘Bijzondere regeling kunst’ en valt onder het 0% btw tarief. Transportkosten worden met 21% btw belast. 
Eigen koerier / Swift - Voor eigen koerierskosten geldt: Afstand tussen Zaandam en uw bestemming berekend via Googlemaps met een minimum van €50 . Voor een verzending via Swift koeriers rekenen wij €55 voor een pakket tot 150 cm . Transportkosten worden met 21% btw belast.  
Afhalen - Indien u een kunstwerk komt afhalen, doet u dit binnen twee weken. Zaansgroen heeft een beperkte opslag. De maximale ophaaltermijn is 1 maand na factuurdatum. Het werk zal na deze maand weer ter veiling worden aangeboden. U heeft geen recht op restitutie van reeds betaalde kosten.
ConditieZeer Goed

De tekening is opgeplakt op karton.

GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie.

Bob Denneboom (1909)

Nederlands Nederlands Alle items van deze kunstenaar (2)

Geplaatst door  Zaansgroen
FA. (27)

Lid sinds 2017
676 verkochte items
Alle items van deze verkoper (139)
51 cm
34 cm
41 cm
24 cm
Log in of registreer om de opbrengst te bekijken

AfhalenJa is mogelijk
ObjectlocatieZaandam,  Nederland
VerzendingAlleen binnen Europa
Veilinggegevens
Starttijd30-1-2023 om 15:35
Eindtijd14-2-2023 om 22:33
Biedingen (3)
Log in of registreer om de biedgeschiedenis te bekijken
Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.