Bob Kemper - Stifttekening - 1997

Bob Kemper - Stifttekening - 1997 kopen? Bied vanaf 59!
Bob Kemper - Stifttekening - 1997 kopen? Bied vanaf 59!Bob Kemper - Stifttekening - 1997 kopen? Bied vanaf 59!Bob Kemper - Stifttekening - 1997 kopen? Bied vanaf 59!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • Bob Kemper (1936)
TypeTekening / Aquarel
Jaartal1997
TechniekStift
DragerPapier
StijlModern
OnderwerpAbstract
IngelijstNiet Ingelijst
Afmetingen29.5 cm x 41.5 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
Stift tekening van Bob Kemper uit 1997. Afmetingen blad: H29.5 x b41.5cm.  Het werk is links onderaan, met stift gesigneerd, door de kunstenaar. De authenticiteit van het aangeboden werk wordt volledig gegarandeerd. Een certificaat van echtheid kan, op aanvraag, worden gemaild.

Bij aankoop kan het werk worden opgehaald in 's-Gravenzande ( vlakbij Den Haag (Scheveningen), Rotterdam en Delft en 5 minuten van het strand). De termijn voor het ophalen , bij vooruitbetaling, is zeer ruim, m.a.w. de koper kan het werk weken of zelfs maanden later ophalen en het zo mogelijk combineren met een bezoek aan één van de bovengenoemde steden of het strand. Het werk kan ook worden verstuurd via Postnl. Onze verzenddagen zijn dinsdag en donderdag.

Bob Kemper
Poortugaal
1936
Bob Kemper is Nederlands graficus, wandschilder, schilder, beeldhouwer en tekenaar, en volgde zijn opleiding aan de Academie voor Beeldende kunsten te Rotterdam. Kemper vertoont in zijn werk van meet af aan een fascinatie met het industriële landschap en met de stad. De nabijheid van de Rotterdamse Haven en uitzicht op de industrie van Pernis zijn debet aan zijn belangstelling voor het lijnenspel van installaties, kranen, schoorstenen en bruggen. Zijn inspiratie voor de dynamische sfeer vindt Bob Kemper in steden als Rotterdam, New York en Berlijn. Daarom ontstaan er nooit herkenbare schilderijen van de stad. het gaat immers om de sfeer die de omgeving bij hem oproept. Om tot de kern te komen ging hij in de loop der jaren steeds meer abstraheren en weglaten. Zijn kleurgebruik werd feller en expressiever. Zijn werk bevind zich in de bekende collectie van Caldic Nederland.
ConditieZeer Goed
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie.

Bob Kemper (1936)

Nederlands Nederlands Alle items van deze kunstenaar (12)

Geplaatst door  KiewitKunstonder100euro
FA. (38)

Lid sinds 2014
1111 verkochte items
Alle items van deze verkoper (230)
41.5 cm
29.5 cm
Veilinggegevens
Starttijd29-5-2023 om 16:35
Eindtijd4-6-2023 om 20:29
Openingsbod € 59
Veilingkosten: 15%
AfhalenJa is mogelijk
Objectlocatie's-Gravenzande,  Nederland
VerzendingAlleen binnen Europa

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.