• Populair
  • 1e keer aangeboden
  • Aftersale
  • Laatste 24u geplaatst
  • Loopt vandaag af
  • Vanaf 1 euro
Deutsch
English
Français

Ruurd Hallema - Bronzen beeld, Trots - Verkocht

Ruurd Hallema - Bronzen beeld, Trots kopen? Bied vanaf 250!
Dit item is verkocht Toon item

Verkoopprijs: € 287,50 (Incl. 15% veilingkosten)

Vergelijkbaar item plaatsen
Ruurd Hallema - Bronzen beeld, Trots kopen? Bied vanaf 250!
Ruurd Hallema - Bronzen beeld, Trots kopen? Bied vanaf 250!Ruurd Hallema - Bronzen beeld, Trots kopen? Bied vanaf 250!Ruurd Hallema - Bronzen beeld, Trots kopen? Bied vanaf 250!Ruurd Hallema - Bronzen beeld, Trots kopen? Bied vanaf 250!Ruurd Hallema - Bronzen beeld, Trots kopen? Bied vanaf 250!
Vergelijkbaar item plaatsen
Verkoper

Geplaatst door  Veilingmeester
FA. (320)

Lid sinds 2010
44635 verkochte items
Alle items van deze verkoper (445)
  • Ruurd Hallema (1954)
TypeBeeld / Object
Periode1945 t/m 1999
TechniekBrons
Afmetingen24 cm x 15.5 cm x 7 cm (h x b x d)
Gewicht1426 gram
GesigneerdOngesigneerd
Bronzen beeld getiteld Trots. Van dit beeld bestaat ook een wat groter exemplaar (welke in gelimiteerde oplag is uitgegeven).

Het gewicht is inclusief de stenen voet. Hoogte brons zonder voet: 12 cm.


Aan de onderzijde voorzien van een sticker van Hallema.

Dit item wordt geveild door Kunstveiling in opdracht van de inbrenger. Voor items aangeboden door de Veilingmeester of Veilingmeester_Collecties zelf, gelden de volgende voorwaarden:

Passe-partout/lijsten: Beschadigingen aan lijsten worden niet beschreven. Indien een werk achter glas is ingelijst en het glas kapot is, zal dit wel vermeld worden. Passe-partouts worden op geen enkele manier gegarandeerd en ook niet altijd meegezonden.  

Oplage: Het oplagenummer op de foto kan afwijken van het hierboven genoemde correcte oplagenummer. Als wij meerdere exemplaren hebben in gelijke conditie, maken wij niet voor elk blad een nieuwe foto.

Afhandeling: Wanneer u de hoogste bieder bent, ontvangt u na afloop van de veiling per e-mail van ons een factuur voor de aangekochte werken. Hierin vindt u de details m.b.t. de betaling en de afhandeling. 

Bezichtigen: De aankoop valt onder de aankoopgarantie van Kunstveiling. Wilt u toch een werk bezichtigen  voordat u een bod uitbrengt, dan is dat mogelijk op afspraak op de vestiging van Kunstveiling in Amstelveen (Dinsdag t/m vrijdag tussen 11.00 - 17.15 uur). Neemt u hiervoor contact met ons op.

Vragen: Wij streven ernaar zo veel mogelijk informatie te geven in de veilingomschrijving. Heeft u echter nog vragen, gebruik dan de button ‘Vraag de verkoper’ om contact met ons op te nemen. Andere items die wij aanbieden, kunt u bekijken door op de naam van de verkoper te klikken.

Volgrecht: Voor werken met een totale prijs (inclusief veilingkosten maar exclusief BTW) boven de 3000,- euro, is het wettelijk Volgrecht van maximaal 4% van toepassing. Het volgrecht dient betaald te worden door de koper. Kunstveiling zal zorg dragen voor de financiële afwikkeling van de Volgrecht-vergoeding volgens de vastgelegde bepalingen.

Voor internationale kopers: Dit item wordt aangeboden door Kunstveiling.nl. Indien u het item wint, ontvangt u een Nederlandse aankoopfactuur van Kunstveiling.nl.

Dit item valt onder de margeregeling
ConditieZeer Goed

Wat vinger/handafdrukken en krasjes op de gepolijste gedeelten.

Enkele blutsjes aan de stenen voet. 

GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

Ruurd Hallema (1954)

Alle items van deze kunstenaar
Geplaatst door  Veilingmeester
FA. (320)

Lid sinds 2010
44635 verkochte items
Alle items van deze verkoper (445)
Pinterest
15.5
24
7
Dit item is verkocht voor 287,50(Incl. 15% veilingkosten)
VEILINGGEGEVENS
Starttijd:02-05-2022 om 16:12
Eindtijd:16-05-2022 om 21:45
Biedingen (1)
EefPW
14 mei / 18:20
€ 250
Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.