• Populair
  • Loopt vandaag af
  • 1e keer aangeboden
  • Vanaf 1 euro
  • Vandaag geplaatst
  • Laatste kans
  • Alleen aftersale
Deutsch

Carel Visser: Zeefdruk. Compositie met lijnen

Carel Visser: Zeefdruk. Compositie met lijnen kopen? Bied vanaf 70!

Dit item is verkocht Toon item

Carel Visser: Zeefdruk. Compositie met lijnen

Grafiek na 1900

Verkoopprijs: € 70,00

Vergelijkbaar item plaatsen
Carel Visser: Zeefdruk. Compositie met lijnen kopen? Bied vanaf 70!
Carel Visser: Zeefdruk. Compositie met lijnen kopen? Bied vanaf 70!Carel Visser: Zeefdruk. Compositie met lijnen kopen? Bied vanaf 70!
Carel Visser: Zeefdruk. Compositie met lijnen kopen? Bied vanaf 70!Carel Visser: Zeefdruk. Compositie met lijnen kopen? Bied vanaf 70!
Vergelijkbaar item plaatsen

Verkoper

Geplaatst door  Veilingmeester
FA. (278)

Lid sinds 2010
37133 verkochte items
Alle items van deze verkoper (299)
  • Carel Visser (1928-2015)
TypeGrafiek na 1900
Periode1945 t/m 1999
GesigneerdHandgesigneerd

Mooie zeefdruk van Carel Visser. De zwarte lijnen liggen op de ondergrond en het lijkt bijna een origineel werk, maar het is wel een druk. Ondergrond is licht cremekleurig.

Titel: Compositie met lijnen
Jaartal: 1968
Afmetingen: 50 cm x 50 cm
Oplage: 200 (ongenummerd)
Gesigneerd: Ja, handgesigneerd.
Materiaal: Zeefdruk op crèmekleurig papier
Ingelijst: Nee

 

Conditie:
In zeer goede staat.

(Bij het fotograferen van werken op papier worden magneten gebruikt die op de foto zichtbaar kunnen zijn.)

Verzendkosten:
Dit werk kan worden verzonden voor 10 euro in een pakket/koker. Afhalen in Amsterdam-ZO tijdens kantooruren (op afspraak) zonder extra kosten. Aankopen bij de Veilingmeester kunnen, indien mogelijk, gecombineerd worden om de verzendkosten te beperken.

Als u de hoogste bieder bent ontvangt u na afloop van de veiling van ons een factuur voor de aangekochte werken. Heeft u nog andere biedingen lopen dan wachten wij over het algemeen met het versturen van de factuur totdat al uw biedingen in die week zijn afgelopen, zodat de aankopen op 1 factuur gezet kunnen worden.

 

Garantie:
Dit werk is volledig door Kunstveiling.nl gegarandeerd.

Dit geldt voor alle werken aangeboden door de Veilingmeester op Kunstveiling.nl, tenzij nadrukkelijk anders is vermeld. Mocht blijken dat het werk niet juist is omschreven, zowel m.b.t. de conditie als de authenticiteit, dan ontvangt u de volledige aankoop terug.

De standaard garantie op werken is 3 weken, maar kan in overleg verlengd worden. Als u een werk afhaalt en heeft gecontroleerd, vervalt de garantie op de conditie. Vanzelfsprekend blijft de garantie op authenticiteit dan wel van kracht.

Bezichtigen:
Het is mogelijk om dit werk vooraf te bezichtigen. Ondanks dat u een aankoopgarantie heeft, kunt u het werk bekijken voordat u een bod uitbrengt. U kunt contact opnemen via de knop “Stel de verkoper een vraag” om een afspraak te maken. Bezichtigen kan in Amsterdam ZO, tijdens kantooruren, maar alleen op afspraak.

Wij streven er naar zo veel mogelijk informatie te geven in de veilingomschrijving. Heeft u echter nog vragen, gebruik dan de “Stel de verkoper een vraag” link om contact met ons op te nemen. Kijkt u verder bij onze andere items door op de button “Alle items van deze verkoper” te klikken

Verzending

Garantie

GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

Dit item is verkocht voor 70,00

VEILINGGEGEVENS

Starttijd:30-01-2014 om 22:14
Eindtijd:09-02-2014 om 22:14

Biedingen (1):

jullay
9 feb. / 21:11
€ 70
Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.