Carolein Smit - Bronzen beeld, Klein jongetje met bal - Verkocht

Carolein Smit - Bronzen beeld, Klein jongetje met bal kopen? Bied vanaf 150!
Dit item is verkocht Toon item
Beeld / Object

Log in of registreer om de opbrengst te bekijken

Vergelijkbaar item plaatsen
Carolein Smit - Bronzen beeld, Klein jongetje met bal kopen? Bied vanaf 150!
Carolein Smit - Bronzen beeld, Klein jongetje met bal kopen? Bied vanaf 150!Carolein Smit - Bronzen beeld, Klein jongetje met bal kopen? Bied vanaf 150!Carolein Smit - Bronzen beeld, Klein jongetje met bal kopen? Bied vanaf 150!Carolein Smit - Bronzen beeld, Klein jongetje met bal kopen? Bied vanaf 150!Carolein Smit - Bronzen beeld, Klein jongetje met bal kopen? Bied vanaf 150!Carolein Smit - Bronzen beeld, Klein jongetje met bal kopen? Bied vanaf 150!Carolein Smit - Bronzen beeld, Klein jongetje met bal kopen? Bied vanaf 150!Carolein Smit - Bronzen beeld, Klein jongetje met bal kopen? Bied vanaf 150!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • Carolein Smit (1960)
TypeBeeld / Object
Jaartal2007
TechniekBrons
Afmetingen14.5 cm x 5.5 cm x 6 cm (h x b x d)
Gewicht572 gram
GesigneerdOngesigneerd
Het betreft een klein beeldje van een voetballend jongensfiguur vervaardigd van gepatineerd brons. Smit vervaardigde beelden in samenwerking met het bedrijf Crucell. Het desbetreffende beeldje werd in een speciale uitgave van  300 stuks vervaardigd in 2007.
Dit item wordt geveild door Kunstveiling in opdracht van de inbrenger. Voor items aangeboden door de Veilingmeester of Veilingmeestercollecties zelf, gelden de volgende voorwaarden:

Passe-partout/lijsten: Beschadigingen aan lijsten worden niet beschreven. Indien een werk achter glas is ingelijst en het glas kapot is, zal dit wel vermeld worden. Passe-partouts worden op geen enkele manier gegarandeerd en ook niet altijd meegezonden.

Oplage: Het oplagenummer op de foto kan afwijken van het hierboven genoemde correcte oplagenummer. Als wij meerdere exemplaren hebben in gelijke conditie, maken wij niet voor elk blad een nieuwe foto.

Afhandeling: Wanneer u de hoogste bieder bent, ontvangt u na afloop van de veiling per e-mail van ons een factuur voor de aangekochte werken. Hierin vindt u de details m.b.t. de betaling en de afhandeling.

Bezichtigen: De aankoop valt onder de aankoopgarantie van Kunstveiling. Wilt u toch een werk bezichtigen voordat u een bod uitbrengt, dan is dat mogelijk op afspraak op de vestiging van Kunstveiling in Amstelveen (Dinsdag t/m vrijdag tussen 11.00 - 17.15 uur). Neemt u hiervoor contact met ons op.

Vragen: Wij streven ernaar zo veel mogelijk informatie te geven in de veilingomschrijving. Heeft u echter nog vragen, gebruik dan de button ‘Vraag de verkoper’ om contact met ons op te nemen. Andere items die wij aanbieden, kunt u bekijken door op de naam van de verkoper te klikken.

Volgrecht: Voor werken met een totale prijs (inclusief veilingkosten maar exclusief BTW) boven de 3000,- euro, is het wettelijk Volgrecht van maximaal 4% van toepassing. (Dit geldt niet voor kunst van kunstenaars die langer dan 70 jaar geleden zijn overleden).  Het volgrecht dient betaald te worden door de koper. Kunstveiling zal zorg dragen voor de financiële afwikkeling van de Volgrecht-vergoeding volgens de vastgelegde bepalingen.

Voor internationale kopers: Dit item wordt aangeboden door Kunstveiling.nl. Indien u het item wint, ontvangt u een Nederlandse aankoopfactuur van Kunstveiling.nl.
Conditie
ConditieZeer Goed
 Het patina van het brons lijkt op enkele plekken wat blauw geworden. Zie hiervoor de foto's. 
Transport
Afhalen Het werk is af te halen op locatie. Als koper dient u zelf verpakkingsmateriaal mee te nemen. De locatie is: Amstelveen, Nederland
VerzendenPakketpost
PrijsTot 2 kg.
Binnen Nederland € 11,49
Naar België € 17,49
Naar Duitsland € 17,49
Europese Unie € 17,49
Wereldwijd € 29,49

Garantie
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

Carolein Smit (1960)

Nederlands Nederlands Alle items van deze kunstenaar (2)

Geplaatst door  veilingmeester
Lid sinds 2010
50883 verkochte items
Alle items van deze verkoper (371)
5.5
14.5
6
Log in of registreer om de opbrengst te bekijken

AfhalenJa is mogelijk
ObjectlocatieAmstelveen,  Nederland
VerzendingWereldwijd
Veilinggegevens
Starttijd11-9-2023 om 16:02
Eindtijd18-9-2023 om 22:58
Biedingen (1)
Log in of registreer om de biedgeschiedenis te bekijken
Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.