Cees Landsaat - De Parade I

Cees Landsaat - De Parade I kopen? Bied vanaf 50!
Cees Landsaat - De Parade I kopen? Bied vanaf 50!Cees Landsaat - De Parade I kopen? Bied vanaf 50!Cees Landsaat - De Parade I kopen? Bied vanaf 50!Cees Landsaat - De Parade I kopen? Bied vanaf 50!Cees Landsaat - De Parade I kopen? Bied vanaf 50!Cees Landsaat - De Parade I kopen? Bied vanaf 50!Cees Landsaat - De Parade I kopen? Bied vanaf 50!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • Cees Landsaat (1948-2007)
TypeGrafiek (handgesigneerd)
Jaartal1977
TechniekEts/Aquatint
DragerGeschept Papier
IngelijstIngelijst
Afmetingen80 x 40 cm (h x b)
Incl. lijst101 x 66 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
Ets/aquatint van Cees Landsaat , door de maker voorzien van titel, signatuur, nummering en datering. Het werk bestaat uit 2 aansluitende etsen, ingelijst in een aluminium lijst. De conditie van het werk is goed, nauwelijks zichtbare beschadiging in glas linker bovenhoek.

Het werk kan zonder kosten worden opgehaald in Breda of Utrecht of op kosten van de koper worden verzonden met Swift Koeriers.
Conditie
ConditieGoed
beeld is prima, nauwelijks zichybare beschadiging in glas linker bovenhoek
Transport
Afhalen Het werk is af te halen op locatie. Als koper dient u zelf verpakkingsmateriaal mee te nemen. De locatie is: Breda, Nederland
koeriersdienstBen u niet in staat om een werk zelf af te halen, dan kunt u een koeriersdienst inschakelen om het werk te laten afhalen. Klik hier voor meer informatie over hoe dit werkt en bekijk de tarieven.
VerzendenDoor het formaat of de kwetsbaarheid is het niet mogelijk om dit item via reguliere post te verzenden

Garantie
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie.

Cees Landsaat (1948-2007)

Nederlands Nederlands Alle items van deze kunstenaar (6)

Geplaatst door  monschau
Lid sinds 2014
484 verkochte items
Alle items van deze verkoper (23)
66 cm
101 cm
40 cm
80 cm
Veilinggegevens
Starttijd6-11-2023 om 10:58
Eindtijd12-11-2023 om 19:55
Openingsbod € 50
Veilingkosten: 15%
AfhalenJa is mogelijk
ObjectlocatieBreda,  Nederland