Cees van IJsseldijk - Groot olieverf op doek schilderij - gevarieerd stilleven - 1942 - gesigneerd - Verkocht

Cees van IJsseldijk - Groot olieverf op doek schilderij - gevarieerd stilleven - 1942 - gesigneerd kopen? Bied vanaf 10!
Dit item is verkocht Toon item
Schilderij

Log in of registreer om de opbrengst te bekijken

Vergelijkbaar item plaatsen
Cees van IJsseldijk - Groot olieverf op doek schilderij - gevarieerd stilleven - 1942 - gesigneerd kopen? Bied vanaf 10!
Cees van IJsseldijk - Groot olieverf op doek schilderij - gevarieerd stilleven - 1942 - gesigneerd kopen? Bied vanaf 10!Cees van IJsseldijk - Groot olieverf op doek schilderij - gevarieerd stilleven - 1942 - gesigneerd kopen? Bied vanaf 10!Cees van IJsseldijk - Groot olieverf op doek schilderij - gevarieerd stilleven - 1942 - gesigneerd kopen? Bied vanaf 10!Cees van IJsseldijk - Groot olieverf op doek schilderij - gevarieerd stilleven - 1942 - gesigneerd kopen? Bied vanaf 10!Cees van IJsseldijk - Groot olieverf op doek schilderij - gevarieerd stilleven - 1942 - gesigneerd kopen? Bied vanaf 10!Cees van IJsseldijk - Groot olieverf op doek schilderij - gevarieerd stilleven - 1942 - gesigneerd kopen? Bied vanaf 10!Cees van IJsseldijk - Groot olieverf op doek schilderij - gevarieerd stilleven - 1942 - gesigneerd kopen? Bied vanaf 10!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • Cees van IJsseldijk (1901-1977)
Type kunstwerk Schilderij
Jaartal 1942
Techniek Olieverf
Drager Canvas (Doek)
Ingelijst Ingelijst
Afmetingen 90 x 70 cm (h x b)
Incl. lijst 100 x 80 cm (h x b)
Gesigneerd Handgesigneerd
  • Fraai, in 1942 door de Amsterdamse kunstschilder Cees VAN IJSSELDIJK (1901-1977) post- impressionistisch geschilderd "gevarieerd stilleven op turqoise (tafel)kleed". Linksonder gesigneerd em gedateerd. Groot formaat doek 90x70cm (HxB). Verkeert in goede conditie. De lijst is origineel en uit dezelfde als het doek. 

Cees van IJsseldijk, Schilder en graficus, woonde en werkte o.m. in Amsterdam, Antwerpen en Koog aan de Zaan. Hij was een leerling van de Academie voor Schoone Kunsten te Antwerpen (o.l.v. o.m. E. van Mieghem). Hij schilderde, tekende en aquarelleerde in de trant van het Amsterdams impressionisme, verrijkt met expressionistische trekken, portretten, landschappen, bloemen, stillevens, stads- en dorpsgezichten. In 1930 ontving Cees van IJsseldijk de Gouden Médaille op de Wereldtentoonstelling te Antwerpen. Hij nam deel aan diverse (solo en groeps) tentoonstellingen, waaronder in het Rijksmuseum te Amsterdam (1939) en Antwerpen (1930). Cees van IJsseldijk was lid van de kunstenaarsverenigingen "St. Lucas" en "De Brug" te Amsterdam. Zijn werk is opgenomen in diverse particuliere-, bedrijfs- en overheidscollecties w.o. de Rijkscollectie.

LET OP!! IVM HET GROTE FORMAAT VAN DIT SCHILDERIJ IS OPHALEN IN PURMEREND OF BEZORGING PER KOERIER (0.30CT PER GEREDEN KM) BIJ U AAN HUIS DE ENIGE OPTIE!!Conditie
ConditieGoed
zowel het doek als de lijst verkeren in goede conditie. 
Transport
Afhalen Het werk is af te halen op locatie. Als koper dient u zelf verpakkingsmateriaal mee te nemen. De locatie is: Purmerend, Nederland
koeriersdienstBen u niet in staat om een werk zelf af te halen, dan kunt u een koeriersdienst inschakelen om het werk te laten afhalen. Klik hier voor meer informatie over hoe dit werkt en bekijk de tarieven.
VerzendenDoor het formaat of de kwetsbaarheid is het niet mogelijk om dit item via reguliere post te verzenden

Garantie
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie .

Cees van IJsseldijk (1901-1977) 

Nederlands Nederlands

Geplaatst door  Artpointamsterdam
Lid sinds 2013
4000 verkochte items
Alle items van deze verkoper (103)
80 cm
100 cm
70 cm
90 cm