• Populair
  • 1e keer aangeboden
  • Aftersale
  • Laatste 24u geplaatst
  • Loopt vandaag af
  • Vanaf 1 euro
Deutsch
English
Français

Charlotte Molenkamp - grote zeefdruk (laatste exemplaar!)

Charlotte Molenkamp - grote zeefdruk (laatste exemplaar!) kopen? Bied vanaf 99!
Charlotte Molenkamp - grote zeefdruk (laatste exemplaar!) kopen? Bied vanaf 99!Charlotte Molenkamp - grote zeefdruk (laatste exemplaar!) kopen? Bied vanaf 99!Charlotte Molenkamp - grote zeefdruk (laatste exemplaar!) kopen? Bied vanaf 99!Charlotte Molenkamp - grote zeefdruk (laatste exemplaar!) kopen? Bied vanaf 99!Charlotte Molenkamp - grote zeefdruk (laatste exemplaar!) kopen? Bied vanaf 99!
Vergelijkbaar item plaatsen
Verkoper

Geplaatst door  KiewitKunstonder100euro
FA. (28)

Lid sinds 2014
868 verkochte items
Alle items van deze verkoper (376)
  • Charlotte Molenkamp (1955)
TypeGrafiek (handgesigneerd)
Periode1945 t/m 1999
TechniekZeefdruk
DragerPapier
StijlModern
OnderwerpDieren
IngelijstNiet Ingelijst
Afmetingen70 cm x 80 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
Oplage54/150
Grote zeefdruk van Charlotte Molenkamp. Nummer: 54/150. Afmetingen blad : H70 x b80 cm. Afmetingen voorstelling: H58 x b67 cm. De zeefdruk is , met potlood, linksonder gesigneerd door de kunstenares. De authenticiteit van dit werk wordt volledig gegarandeerd. Een certificaat van echtheid kan, op aanvraag, worden gemaild.

Bij aankoop kan het werk worden opgehaald in 's-Gravenzande ( vlakbij Den Haag (Scheveningen), Rotterdam en Delft en 5 minuten van het strand). De termijn voor het ophalen , bij vooruitbetaling, is zeer ruim, m.a.w. de koper kan het werk weken of zelfs maanden later ophalen en het zo mogelijk combineren met een bezoek aan één van de bovengenoemde steden of het strand. Het werk kan ook worden verstuurd. Onze verzenddagen zijn dinsdag en donderdag.Charlotte Molenkamp, dochter van schilder Nico Molenkamp, begon aanvankelijk te schilderen in lyrisch expressionistische stijl. Later ging ze over naar een lossere schildertrant met een vrije verhouding tot de visuele werkelijkheid. Door haar gebruik van vorm, kleur en compositie creëert Molenkamp haar eigen werkelijkheid.
Het kleurrijke werk balanceert op de rand van figuratie en abstractie. Natuur, dier- en mensfiguren zijn nog wel te herkennen, maar door de expressieve, dynamische stijl komt het pure schilderen steeds meer op de voorgrond. Met haar schilderijen wil de kunstenares vooral haar innerlijke observaties tot uitdrukking te brengen.
ConditieGoed

De voorstelling is in goede staat. Onderaan, zit een scheurtje, in de witte rand. Bij inlijsting valt deze volledig onder de passe-partout.

GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie.

Charlotte Molenkamp (1955)

Alle items van deze kunstenaar(18)
Geplaatst door  KiewitKunstonder100euro
FA. (28)

Lid sinds 2014
868 verkochte items
Alle items van deze verkoper (376)
Pinterest
80 cm
70 cm
Veiling is afgelopen
VEILINGGEGEVENS
Starttijd:26-07-2022 om 10:20
Eindtijd:05-08-2022 om 19:11
Openingsbod€ 99
Veilingkosten: 15%
AfhalenJa is mogelijk
Objectlocatie'S-GRAVENZANDE, Nederland
VerzendingWereldwijd

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.