• Populair
  • Loopt vandaag af
  • 1e keer aangeboden
  • Vanaf 1 euro
  • Vandaag geplaatst
  • Laatste kans
  • Alleen aftersale
Deutsch

Charlotte Molenkamp - Olieverf op doek(Groot werk!)

Charlotte Molenkamp - Olieverf op doek(Groot werk!) kopen? Bied vanaf 2995!
Charlotte Molenkamp - Olieverf op doek(Groot werk!) kopen? Bied vanaf 2995!Charlotte Molenkamp - Olieverf op doek(Groot werk!) kopen? Bied vanaf 2995!Charlotte Molenkamp - Olieverf op doek(Groot werk!) kopen? Bied vanaf 2995!Charlotte Molenkamp - Olieverf op doek(Groot werk!) kopen? Bied vanaf 2995!
Charlotte Molenkamp - Olieverf op doek(Groot werk!) kopen? Bied vanaf 2995!Charlotte Molenkamp - Olieverf op doek(Groot werk!) kopen? Bied vanaf 2995!Charlotte Molenkamp - Olieverf op doek(Groot werk!) kopen? Bied vanaf 2995!Charlotte Molenkamp - Olieverf op doek(Groot werk!) kopen? Bied vanaf 2995!
Vergelijkbaar item plaatsen

Verkoper

Geplaatst door  KiewitKunst
FA. (155)

Lid sinds 2011
4949 verkochte items
Alle items van deze verkoper (70)
  • Charlotte Molenkamp (1955)
TypeSchilderij
Periode1945 t/m 1999
TechniekOlieverf
DragerCanvas (Doek)
IngelijstIngelijst
Afmetingen99 cm x 109.5 cm (h x b)
Lijst103 cm x 113 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
Olieverf op doek van Charlotte Molenkamp.  Afmetingen incl lijst: H117.5 x b97.5cm. Afmetingen voorstelling: H108 x b87.5cm. Het werk is rechtsonder gesigneerd door de kunstenaar. De authenticiteit van het aangeboden werk wordt volledig gegarandeerd. Een certificaat van echtheid kan, op aanvraag, worden gemaild.

De bewogen en energieke uitstraling van de doeken van de Nederlandse schilder Charlotte Molenkamp raakt je meteen. Al jaren mag zij zich dan ook verheugen in een grote schare bewonderaars. Molenkamp schildert met emotie. Soms heftig, dan weer teder, hanteert ze spatel en kwast wanneer ze de olieverf royaal op het doek brengt.

 

Wat ze ook maakt, het is dynamisch en gedreven. Of ze nu de kleurrijke gloed van een schitterende tuin voor onze ogen tovert of de vertwijfeling van een eenzame ziel, er zit passie en betrokkenheid in. Molenkamp schildert ze met hart en ziel.Volgrecht: Voor dit item wordt de wettelijk verplichte 4% Volgrecht-vergoeding berekend over de gehele verkoopprijs. Deze komt dus op de verkoopprijs incl. veilingkosten Als de verkoopprijs incl. veilingkosten> 3.000 euro is.


Lijsten: Beschadigingen aan lijsten worden niet beschreven. Indien een werk achter glas is ingelijsten het glas is kapot, zal dit wel vermeld worden

Het werk kan  worden opgehaald in 's-Gravenzande ( vlakbij Den Haag (Scheveningen), Rotterdam en Delft en 5 minuten van het strand). De termijn voor het ophalen, bij vooruit betaling,  is zeer ruim, m.a.w. de koper kan het werk weken of zelfs maanden later ophalen en het zo mogelijk combineren met een bezoek aan één van de bovengenoemde steden of het strand. Het werk kan ook worden verzonden met een kunst koerier(Swift)

Conditie

ConditieZeer Goed

In zeer goede staat

Verzending

Garantie

GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie.

Charlotte Molenkamp (1955)

Alle items van deze kunstenaar(6) Geplaatst door  KiewitKunst
FA. (155)

Lid sinds 2011
4949 verkochte items
Alle items van deze verkoper (70)
113 cm
103 cm
109.5 cm
99 cm
Veiling is afgelopen

VEILINGGEGEVENS

Starttijd:22-07-2021 om 12:03
Eindtijd:02-08-2021 om 19:11
Openingsbod€ 2995
Veilingkosten: 15%
AfhalenJa is mogelijk
Objectlocatie'S-GRAVENZANDE, Nederland
VerzendingAlleen per koerier

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.