• Populair
  • 1e keer aangeboden
  • Aftersale
  • Laatste 24u geplaatst
  • Loopt vandaag af
  • Vanaf 1 euro
Deutsch
English
Français

Christiaan Paul Damste: Potloodtekening en Steen, Z.T. - Ingelijst - Verkocht

Christiaan Paul Damste: Potloodtekening en Steen, Z.T. - Ingelijst kopen? Bied vanaf 250!
Dit item is verkocht Toon item

Verkoopprijs: € 310,00

Vergelijkbaar item plaatsen
Christiaan Paul Damste: Potloodtekening en Steen, Z.T. - Ingelijst kopen? Bied vanaf 250!
Christiaan Paul Damste: Potloodtekening en Steen, Z.T. - Ingelijst kopen? Bied vanaf 250!Christiaan Paul Damste: Potloodtekening en Steen, Z.T. - Ingelijst kopen? Bied vanaf 250!Christiaan Paul Damste: Potloodtekening en Steen, Z.T. - Ingelijst kopen? Bied vanaf 250!Christiaan Paul Damste: Potloodtekening en Steen, Z.T. - Ingelijst kopen? Bied vanaf 250!Christiaan Paul Damste: Potloodtekening en Steen, Z.T. - Ingelijst kopen? Bied vanaf 250!
Vergelijkbaar item plaatsen
Verkoper

Geplaatst door  Veilingmeester
FA. (321)

Lid sinds 2010
44663 verkochte items
Alle items van deze verkoper (520)
  • Christiaan Paul Damste (1944)
TypeSchilderij
Periode1945 t/m 1999

Bijzonder werk van Christiaan Paul Damsté!
Het werk van Damsté wordt gekenmerkt door het gebruik van uiteenlopende materialen die hij op een vaak strenge manier rangschikt in zijn composities. Dit werk is daar bij uitstek een goed voorbeeld van. In dit werk maakt hij gebruik van het grove materiaal steen in de vorm van een driehoek (piramide) in combinatie met een tekening van een piramide op het ten opzichte van de steen fragiele papier. De herhaling van de driehoek in steen en op papier, boven elkaar in de compositie geplaatst, brengen een geordende en (dus) rustige uitstraling teweeg.
Werk van deze kunstenaar is geliefd op veiling in binnen- en buitenland en ook bij de grotere traditionele veilinghuizen van ons land!

Titel: Z.T.
Jaartal: 1978
Afmetingen lijst: 37 cm x 29,5 cm 
Gesigneerd: Ja, handgeschreven met potlood (linksonder) op de tekening en met potlood op verso lijst
Materiaal: Potloodtekening op papier en steen
Ingelijst: Ja, in houten baklijst
Conditie:In zeer goede staat. Het blad is langs de randen licht/egaal vergeeld.
Herkomst: Nalatenschap componist Walter Hekster


Bij foto´s van ingelijste werken kan spiegeling zichtbaar zijn.

 

LET OP: Dit item wordt geveild door Kunstveiling.nl in opdracht van de inbrenger. Voor items aangeboden door Kunstveiling.nl zelf gelden de volgende speciale voorwaarden.

Toeslag: Op deze werken zit een toeslag voor de koper van 10 euro per gewonnen item. Deze toeslag geldt ALLEEN voor werken aangeboden door Kunstveiling.nl zelf. (Zie ook www.kunstveiling.nl/toeslag).

 

Passe-partout/lijsten: Beschadigingen aan lijsten worden niet beschreven. Indien een werk achter glas is ingelijst en het glas kapot is, zal dit wel vermeld worden. Passe-partouts worden op geen enkele manier gegarandeerd en ook niet altijd meegezonden. Alleen als een werk niet uit het passe-partout te halen is, zal dit vermeld worden.

 

Afhandeling: Wanneer u de hoogste bieder bent, ontvangt u na afloop van de veiling per e-mail van ons een factuur voor de aangekochte werken. Hierin vindt u de details m.b.t. de betaling. Werken kunnen tijdens kantooruren worden afgehaald op het kantoor van Kunstveiling.nl in Amsterdam. Als u uw aankoop/aankopen afhaalt, betaalt u geen extra kosten.

 

Bezichtigen: Het is mogelijk om dit werk vooraf te bezichtigen. Ondanks dat u een aankoopgarantie heeft, kunt u het werk bekijken voordat u een bod uitbrengt. Bezichtigen kan op het kantoor van Kunstveiling.nl in Amsterdam tijdens kantooruren, tenzij anders staat aangegeven.

 

Vragen: Wij streven ernaar zo veel mogelijk informatie te geven in de veilingomschrijving. Heeft u echter nog vragen, gebruik dan de button ‘Stel de verkoper een vraag’ om contact met ons op te nemen. Andere items die wij aanbieden kunt u bekijken door op de button ‘Alle items van deze verkoper’ te klikken.

 

 

Administratieve code:

QQSHOP

GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

Christiaan Paul Damste (1944)

Alle items van deze kunstenaar(10)
Geplaatst door  Veilingmeester
FA. (321)

Lid sinds 2010
44663 verkochte items
Alle items van deze verkoper (520)
Pinterest
Dit item is verkocht voor 310,00
VEILINGGEGEVENS
Starttijd:12-04-2017 om 12:29
Eindtijd:23-04-2017 om 12:29
Biedingen (4)
Morris14
23 apr. / 12:24
€ 310
jpmr5503
23 apr. / 12:24
€ 290
Morris14
23 apr. / 10:58
€ 270
dutchalien
23 apr. / 08:58
€ 250
Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.