• Populair
  • Loopt vandaag af
  • 1e keer aangeboden
  • Vanaf 1 euro
  • Vandaag geplaatst
  • Laatste kans
  • Alleen aftersale
Deutsch
English
Français

Christian Silvain: Gemengde techniek op doek, R (blauw) - Ingelijst - Verkocht

Christian Silvain: Gemengde techniek op doek, R (blauw) - Ingelijst kopen? Bied vanaf 100!
Dit item is verkocht Toon item

Verkoopprijs: € 181,00

Vergelijkbaar item plaatsen
Christian Silvain: Gemengde techniek op doek, R (blauw) - Ingelijst kopen? Bied vanaf 100!
Christian Silvain: Gemengde techniek op doek, R (blauw) - Ingelijst kopen? Bied vanaf 100!Christian Silvain: Gemengde techniek op doek, R (blauw) - Ingelijst kopen? Bied vanaf 100!Christian Silvain: Gemengde techniek op doek, R (blauw) - Ingelijst kopen? Bied vanaf 100!
Vergelijkbaar item plaatsen
Verkoper

Geplaatst door  VeilingmeesterCollecties
FA. (247)

Lid sinds 2013
29757 verkochte items
Alle items van deze verkoper (47)
  • Christian Silvain (1950)
TypeSchilderij
Periode1945 t/m 1999

Titel: R (blauw)
Jaartal: Onbekend
Afmetingen lijst: 17 cm x 17 cm
Gesigneerd: Ja, handgeschreven (rechtsonder)
Materiaal: Gemengde techniel op papier op doek
Ingelijst: Ja, in meegeschilderd houten lijstje
Conditie: In zeer goede staat


Alle werken zijn in perfecte staat, tenzij anders aangegeven. Het oplagenummer op de foto(s) kan afwijken van het hierboven genoemde correcte oplagenummer.

LET OP: Speciale voorwaarden voor aankopen bij de veilingmeester

Toeslag: Op deze werken zit een toeslag voor de koper van 10 euro per gewonnen item. Deze toeslag is noodzakelijk om dit soort partijen te kunnen veilen. Deze toeslag geldt ALLEEN voor werken aangeboden met deze account. (Zie www.kunstveiling.nl/toeslag)

 

BTW: Alle genoemde bedragen en het bedrag dat u biedt zijn incl. BTW. (er komt dus niet nog BTW bij)
Voor dit werk is de BTW voor zakelijke kopers eventueel aftrekbaar over de gehele factuur (eindprijs, toeslag en verzend-/bezorgkosten).

Passe-partout: Passe-partouts worden op geen enkele manier gegarandeerd en ook niet altijd meegezonden. Alleen als een werk niet uit het passe-partout te halen is, zal dit vermeld worden.


Afhandeling:
Wanneer u de hoogste bieder bent ontvangt u na afloop van de veiling van ons een factuur voor de aangekochte werken. Hierin vindt u de details m.b.t. de betaling. Werken kunnen worden afgehaald tijdens kantooruren in Amsterdam bij Kunstveiling.nl. U betaalt bij afhalen geen extra kosten. Verzending is ook mogelijk.

Verzendkosten:

Nederland: € 12,50
België: € 20,00

Werken die in een enveloppe passen (max. 26 cm x 37 cm), kunnen eventueel op eigen risico tegen een lager tarief verzonden worden. Meerdere aankopen bij de Veilingmeester of Veilingmeester_Collecties kunnen gecombineerd worden verzonden indien de werken ook in één pakket gecombineerd kunnen worden.

Garantie:
Dit werk is volledig door Kunstveiling.nl gegarandeerd en afkomstig van professionele partijen. Mocht blijken dat het werk niet juist is omschreven, zowel m.b.t. de conditie als de authenticiteit, dan ontvangt u de volledige aankoop terug. De standaard garantie op werken is 3 weken, maar kan in overleg verlengd worden. Als u een werk afhaalt en heeft gecontroleerd, vervalt de garantie op de conditie. Vanzelfsprekend blijft de garantie op authenticiteit dan wel van kracht.

Bezichtigen:
Het is mogelijk om dit werk vooraf te bezichtigen. Ondanks dat u een aankoopgarantie heeft, kunt u het werk bekijken voordat u een bod uitbrengt. Bezichtigen kan in Amsterdam, tijdens kantooruren, tenzij anders staat aangegeven.

Vragen:
Wij streven er naar zo veel mogelijk informatie te geven in de veilingomschrijving. Heeft u echter nog vragen, gebruik dan de “Stel de verkoper een vraag” link om contact met ons op te nemen. Kijkt u verder bij onze andere items door op de button “Alle items van deze verkoper” te klikken.
 

 

Adminstratieve code:

QQSW

 

GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item
Dit item is verkocht voor 181,00
VEILINGGEGEVENS
Starttijd:07-06-2016 om 13:52
Eindtijd:19-06-2016 om 13:52
Biedingen (7)
artforart
19 jun. / 13:47
€ 181
FDeN
19 jun. / 13:47
€ 171
artforart
19 jun. / 13:47
€ 161
FDeN
19 jun. / 13:47
€ 141
artforart
19 jun. / 13:47
€ 131
FDeN
19 jun. / 09:56
€ 110
eddyarickx
18 jun. / 19:51
€ 100
Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.