Constant, litho 'Japanese Love Call' uit 1966, gesigneerd

Constant, litho 'Japanese Love Call' uit 1966, gesigneerd kopen? Bied vanaf 750!
Constant, litho 'Japanese Love Call' uit 1966, gesigneerd kopen? Bied vanaf 750!Constant, litho 'Japanese Love Call' uit 1966, gesigneerd kopen? Bied vanaf 750!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • Constant (1920-2005)
TypeGrafiek (handgesigneerd)
Periode1945 t/m 1999
GesigneerdHandgesigneerd

Prachtige, zeldzame kleurenlitho van de beroemde Cobra-kunstenaar Constant, getiteld: Japanese Love Call.

 

Omschrijving:

- Handgetekend met potlood en genummerd.

- Mooi groot formaat: Afmetingen litho 76 x 51 cm op papier groot 85,5 x 60 cm.

- Jaartal 1966.

- Nummer/Editie 161/190.

- Op handgeschept papier.

- Uitgegeven door Prent 190 (met blindstempel in het papier).

- Niet ingelijst.

- Dit werk kunt u ook elders kopen, ook online, maar dan voor een geheel andere prijs!

 

Conditie:
In uitstekende staat.

 

Verzendkosten:
Dit werk kan binnen Nederland aangetekend worden verzonden voor 10 euro in een pakket/koker. Verzending naar België kost € 15,=; verzending naar andere landen in overleg. Afhalen op afspraak is uiteraard ook mogelijk. Aankopen kunnen, indien mogelijk, gecombineerd worden om de verzendkosten te beperken.

Garantie:
Dit werk is volledig door VR-Art gegarandeerd.
Dit geldt voor alle werken aangeboden door VR-Art, tenzij nadrukkelijk anders is vermeld. Mocht blijken dat het werk niet juist is omschreven, zowel m.b.t. de conditie als de authenticiteit, dan ontvangt u de volledige aankoop terug.

De standaard garantie op werken is 3 weken, maar kan in overleg verlengd worden. Als u een werk afhaalt en heeft gecontroleerd, vervalt de garantie op de conditie. Vanzelfsprekend blijft de garantie op authenticiteit dan wel van kracht.

Bezichtigen:
Het is mogelijk om dit werk vooraf te bezichtigen. Ondanks dat u een aankoopgarantie heeft, kunt u het werk bekijken voordat u een bod uitbrengt. U kunt contact opnemen via de knop “Stel de verkoper een vraag” om een afspraak te maken.

Wij streven er naar zo veel mogelijk informatie te geven in de veilingomschrijving. Heeft u echter nog vragen, gebruik dan de “Stel de verkoper een vraag” link om contact met ons op te nemen. Kijkt u verder bij onze andere items door op de button “Alle items van deze verkoper” te klikken.

GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie.

Veilinggegevens
Starttijd3-12-2013 om 16:24
Eindtijd17-12-2013 om 16:24
Openingsbod € 750
Veilingkosten: 15%
AfhalenJa is mogelijk
Objectlocatie Nederland
Verzending

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.