• Populair
  • Loopt vandaag af
  • 1e keer aangeboden
  • Vanaf 1 euro
  • Vandaag geplaatst
  • Laatste kans
  • Alleen aftersale
Deutsch

Corneille: Ets en Aquatint, Hoggar en fete (zeer groot!)

Corneille: Ets en Aquatint, Hoggar en fete (zeer groot!) kopen? Bied vanaf 600!

Dit item is verkocht Toon item

Corneille: Ets en Aquatint, Hoggar en fete (zeer groot!)

Grafiek na 1900

Verkoopprijs: € 600,00

Vergelijkbaar item plaatsen
Corneille: Ets en Aquatint, Hoggar en fete (zeer groot!) kopen? Bied vanaf 600!
Corneille: Ets en Aquatint, Hoggar en fete (zeer groot!) kopen? Bied vanaf 600!Corneille: Ets en Aquatint, Hoggar en fete (zeer groot!) kopen? Bied vanaf 600!Corneille: Ets en Aquatint, Hoggar en fete (zeer groot!) kopen? Bied vanaf 600!
Corneille: Ets en Aquatint, Hoggar en fete (zeer groot!) kopen? Bied vanaf 600!Corneille: Ets en Aquatint, Hoggar en fete (zeer groot!) kopen? Bied vanaf 600!Corneille: Ets en Aquatint, Hoggar en fete (zeer groot!) kopen? Bied vanaf 600!
Vergelijkbaar item plaatsen

Verkoper

Geplaatst door  VeilingmeesterCollecties
FA. (227)

Lid sinds 2013
28106 verkochte items
Alle items van deze verkoper (48)
  • Corneille (1922-2010)
TypeGrafiek na 1900
Periode1945 t/m 1999
GesigneerdHandgesigneerd

Titel: Hoggar en fête
Jaartal: 1992-1994
Afmetingen beeld: 119,5 cm x 89,5 cm (afmetingen blad: 141 cm x 105,5 cm)
Oplage: 60/60
Gesigneerd: Ja, handgeschreven met potlood (rechtsonder)
Materiaal: Ets en aquatint op geschept papier
Ingelijst: Nee
Conditie: In perfecte staat.

 

Bij het fotograferen van werken op papier worden magneten gebruikt die op de foto zichtbaar kunnen zijn. Het oplagenummer op de foto(s) kan afwijken van het hierboven genoemde correcte oplagenummer.

Uit collectie geveild. Speciale voorwaarden:

Toeslag: Op deze werken zit een toeslag voor de koper van 10 euro per gewonnen item. Deze toeslag is noodzakelijk om dit soort partijen te kunnen veilen. Deze toeslag geldt ALLEEN voor werken aangeboden met deze account. (Zie www.kunstveiling.nl/toeslag)


 

Passe-partout/Lijsten: Kleine beschadigingen aan lijsten worden niet beschreven. Indien een werk achter glas is ingelijst en het glas is kapot, zal dit wel vermeld worden. Passe-partouts worden op geen enkele manier gegarandeerd en ook niet altijd meegezonden. Alleen als een werk niet uit het passe-partout te halen is, zal dit vermeld worden.


Afhandeling:
Dit werk kan worden opgehaald tijdens kantooruren in Amsterdam bij Kunstveiling.nl. U betaalt bij afhalen geen extra kosten. Bij grote werken verdient dit altijd de voorkeur. Verzending of bezorging door een koerier is ook mogelijk.Als u de hoogste bieder bent ontvangt u na afloop van de veiling van ons een factuur voor de aangekochte werken. Heeft u nog andere biedingen lopen dan wachten wij over het algemeen met het versturen van de factuur totdat al uw biedingen in die week zijn afgelopen, zodat de aankopen op 1 factuur gezet kunnen worden.


Garantie:
Dit werk is volledig door Kunstveiling.nl gegarandeerd en afkomstig van professionele partijen.
Mocht blijken dat het werk niet juist is omschreven, zowel m.b.t. de conditie als de authenticiteit, dan ontvangt u de volledige aankoop terug.

De standaard garantie op werken is 3 weken, maar kan in overleg verlengd worden. Als u een werk afhaalt en heeft gecontroleerd, vervalt de garantie op de conditie. Vanzelfsprekend blijft de garantie op authenticiteit dan wel van kracht.

Bezichtigen:
Het is mogelijk om dit werk vooraf te bezichtigen. Ondanks dat u een aankoopgarantie heeft, kunt u het werk bekijken voordat u een bod uitbrengt. U kunt contact opnemen via de knop “Stel de verkoper een vraag” om een afspraak te maken. Bezichtigen kan in Amsterdam ZO, tijdens kantooruren, maar alleen op afspraak.

Wij streven er naar zo veel mogelijk informatie te geven in de veilingomschrijving. Heeft u echter nog vragen, gebruik dan de “Stel de verkoper een vraag” link om contact met ons op te nemen. Kijkt u verder bij onze andere items door op de button “Alle items van deze verkoper” te klikken.

QQSW

Verzending

Garantie

GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

Dit item is verkocht voor 600,00

VEILINGGEGEVENS

Starttijd:10-11-2015 om 11:09
Eindtijd:22-11-2015 om 11:14

Biedingen (1):

elima
22 nov. / 11:05
€ 600
Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.