Corneille, horloge: Oiseaux, 1991, nieuw - Verkocht

Corneille, horloge: Oiseaux, 1991, nieuw kopen? Bied vanaf 55!
Corneille, horloge: Oiseaux, 1991, nieuw kopen? Bied vanaf 55!Corneille, horloge: Oiseaux, 1991, nieuw kopen? Bied vanaf 55!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Corneille (1922-2010)
TypeGlas / Keramiek
Periode2000 t/m Heden

Kunstenaar: Corneille

Object: Horloge (nieuw)

Titel: Oiseaux (vogel)

Jaar: 1991Conditie:
In perfecte staat. Het horloge zit in de originele verpakking. Er moet wel een batterij worden ingezet!!!

 

Verzendkosten:
Dit werk kan worden verzonden  met TNT .De kosten voor een aangetekende en verzekerde (geen glasschade) bedragen 15 euro voor Nederland en 20 euro voor België. Afhalen kan in Naaldwijk op afspraak zonder extra kosten.
Aankopen kunnen, indien mogelijk, gecombineerd worden om de verzendkosten te beperken.


Garantie:
Dit werk is volledig door ons gegarandeerd.
Dit geldt voor alle werken aangeboden door Kiewit op Kunstveiling.nl, tenzij nadrukkelijk anders is vermeld. Mocht blijken dat het werk niet juist is omschreven, zowel m.b.t. de conditie als de authenticiteit, dan ontvangt u de volledige aankoop terug.

De standaard garantie op werken is 3 weken, maar kan in overleg verlengd worden. Als u een werk afhaalt en heeft gecontroleerd, vervalt de garantie op de conditie. Vanzelfsprekend blijft de garantie op authenticiteit dan wel van kracht.

Bezichtigen:
Het is mogelijk om dit werk vooraf te bezichtigen. Ondanks dat u een aankoopgarantie heeft, kunt u het werk bekijken voordat u een bod uitbrengt. U kunt contact opnemen via de knop “Stel de verkoper een vraag” om een afspraak te maken. Bezichtigen kan in Naaldwijk op afspraak.

Wij streven er naar zo veel mogelijk informatie te geven in de veilingomschrijving. Heeft u echter nog vragen, gebruik dan de “Stel de verkoper een vraag” link om contact met ons op te nemen. Kijkt u verder bij onze andere items door op de button “Alle items van deze verkoper” te klikken.

 

GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie.

Dit item is verkocht voor 55,00
VEILINGGEGEVENS
Starttijd:29-06-2013 om 23:28
Eindtijd:06-07-2013 om 23:28
Biedingen (1)
gjnijlandjr
03 jul. / 20:09
€ 55
Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.