Corneille: Zeefdruk, Le grand nu bleu - Ingelijst (zeer groot!) - Verkocht

Corneille: Zeefdruk, Le grand nu bleu - Ingelijst (zeer groot!) kopen? Bied vanaf 750!
Dit item is verkocht Toon item
Grafiek (handgesigneerd)

Log in of registreer om de opbrengst te bekijken

Vergelijkbaar item plaatsen
Corneille: Zeefdruk, Le grand nu bleu - Ingelijst (zeer groot!) kopen? Bied vanaf 750!
Corneille: Zeefdruk, Le grand nu bleu - Ingelijst (zeer groot!) kopen? Bied vanaf 750!Corneille: Zeefdruk, Le grand nu bleu - Ingelijst (zeer groot!) kopen? Bied vanaf 750!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • Corneille (1922-2010)
TypeGrafiek (handgesigneerd)
Periode1945 t/m 1999
GesigneerdHandgesigneerd

Let op: Privé collectie geveild, zie speciale voorwaarden

Op dit moment veilen wij een prachtige particuliere collectie met veel CoBrA en aanverwanten. Bekijk al onze items voor een overzicht van deze collectie.

Titel: Le grand nu bleu
Jaartal: 1986
Afmetingen beeld: 95 cm x 121 cm (afmetingen lijst: 120,5 cm x 123,5 cm)
Oplage: 58/130
Gesigneerd: Ja, handgeschreven met potlood (rechtsonder)
Materiaal: Zeefdruk op geschept papier
Ingelijst: Ja, in mooie aluminium lijst. Kan direct aan de muur
Conditie: In zeer goede staat, maar met zeer lichte golving in de witranden van het blad, nauwelijks zichtbaar.
 

Bij foto´s van ingelijste werken kan spiegeling zichtbaar zijn. Alle werken zijn in perfecte staat, tenzij nadrukkelijk anders aangegeven.

Speciale voorwaarden:

Toeslag: Op deze werken zit een toeslag voor de koper van 10 euro per gewonnen item. Deze toeslag is noodzakelijk om dit soort partijen te kunnen veilen.


Passe-partout/Lijsten: Kleine beschadigingen aan lijsten worden niet beschreven. Indien een werk achter glas is ingelijst en het glas is kapot, zal dit wel vermeld worden. Passe-partouts worden op geen enkele manier gegarandeerd en ook niet altijd meegezonden. Alleen als een werk niet uit het passe-partout te halen is, zal dit vermeld worden.


Afhandeling:
Dit werk kan worden opgehaald tijdens kantooruren in Amsterdam bij Kunstveiling.nl. U betaalt bij afhalen geen extra kosten. Bij grote werken verdient dit altijd de voorkeur.

 

Ingelijste werken (tenzij heel klein) kunnen niet worden verzonden via de reguliere partijen zoals bv. PostNL en worden door ons alleen geleverd met een koerier. In sommige gevallen kunnen wij het werk uit de lijst halen, om deze kosten te besparen, maar dit is altijd op eigen risico en dient vooraf gevraagd te worden.


Bezorgkosten met koerier:
Nederland: 40,00 euro (incl. BTW)  voor dit werk binnen NL (M.u.v. de Waddeneilanden en Zeeuws Vlaanderen)

België: 70 euro Vlaanderen, 125 euro Wallonië.

Natuurlijk kunnen meerdere aankopen gecombineerd worden.

Normale verzending van ingelijste werken is NIET mogelijk ivm risico glasbreuk.Als u de hoogste bieder bent ontvangt u na afloop van de veiling van ons een factuur voor de aangekochte werken. Heeft u nog andere biedingen lopen dan wachten wij over het algemeen met het versturen van de factuur totdat al uw biedingen in die week zijn afgelopen, zodat de aankopen op 1 factuur gezet kunnen worden.


Garantie:
Dit werk is volledig door Kunstveiling.nl gegarandeerd en afkomstig van professionele partijen.
Mocht blijken dat het werk niet juist is omschreven, zowel m.b.t. de conditie als de authenticiteit, dan ontvangt u de volledige aankoop terug.

De standaard garantie op werken is 3 weken, maar kan in overleg verlengd worden. Als u een werk afhaalt en heeft gecontroleerd, vervalt de garantie op de conditie. Vanzelfsprekend blijft de garantie op authenticiteit dan wel van kracht.


Bezichtigen:
Het is mogelijk om dit werk vooraf te bezichtigen. Ondanks dat u een aankoopgarantie heeft, kunt u het werk bekijken voordat u een bod uitbrengt. U kunt contact opnemen via de knop “Stel de verkoper een vraag” om een afspraak te maken. Bezichtigen kan in Amsterdam ZO, tijdens kantooruren, maar alleen op afspraak.

Wij streven er naar zo veel mogelijk informatie te geven in de veilingomschrijving. Heeft u echter nog vragen, gebruik dan de “Stel de verkoper een vraag” link om contact met ons op te nemen. Kijkt u verder bij onze andere items door op de button “Alle items van deze verkoper” te klikken.

 

 

GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item
Log in of registreer om de opbrengst te bekijken

AfhalenJa is mogelijk
Objectlocatie Nederland
Verzending
Veilinggegevens
Starttijd6-6-2014 om 12:20
Eindtijd22-6-2014 om 12:20
Biedingen (1)
Log in of registreer om de biedgeschiedenis te bekijken
Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.