Corneille - Corneille/Simon Vinkenoog: Driehoogballade (Zeldzaam!) CoBrA - Verkocht

Corneille/Simon Vinkenoog: Driehoogballade (Zeldzaam!) CoBrA kopen? Bied vanaf 600!
Dit item is verkocht Toon item
Grafiek (handgesigneerd)

Log in of registreer om de opbrengst te bekijken

Vergelijkbaar item plaatsen
Corneille/Simon Vinkenoog: Driehoogballade (Zeldzaam!) CoBrA kopen? Bied vanaf 600!
Corneille/Simon Vinkenoog: Driehoogballade (Zeldzaam!) CoBrA kopen? Bied vanaf 600!Corneille/Simon Vinkenoog: Driehoogballade (Zeldzaam!) CoBrA kopen? Bied vanaf 600!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • Corneille (1922-2010)
TypeGrafiek (handgesigneerd)
Periode1945 t/m 1999
GesigneerdHandgesigneerd

Zeer zeldzame uitgave van Corneille en Simon Vinkenoog uit 1950-1951. Driehoogballade. 4 pagina’s.

“Een Poezietekst van Simon Vinkenoog met tekeningen (gedrukt) van Corneille werd door hen ter gelegenheid van de jaarwisseling 1950-1951 onder vrienden en relaties verspreid. De oplage betreft 60 exemplaren, genummerd, ondertekend en met wat verf gepoivaseerd.”

Dit is nummer 37 met het etiket URGENT(!), handgesigneerd met balpen door Corneille en Vinkenoog. Met de hand beschilderd (waterverf) om het feestelijk te versieren.

De uitgave is zeer zeldzaam en wordt tevens beschreven in het standaard werk “Corneille Het complete grafische werk 1948-1975 (Donkersloot Van den Berghe) op pagina 19 en pagina 49.

Zie tevens de perfecte herkomst.

 

Titel: Driehoogballade
Jaartal: 1950-51
Afmetingen pagina: 28 cm x 23 cm (4x)  
Gesigneerd: Ja, handgesigneerd met balpen
Oplage:  37/60
Ingelijst: Nee.
Materiaal: Stencil versierd met aquarel, 4 pagina’s

Herkomst:
Dit item komt uit de nalatenschap van Jan Stekelenburg, Kunstschilder, geboren 1922 en overleden in 1977 en zijn ingebracht door zijn directe familie. Jan Stekelenburg doorliep de kunstacademie in Amsterdam en was bevriend met Corneille.

Jan Stekelenburg heeft ook meegedaan met exposities van Appel Corneille en Constant; Heeft tevens een eenmans tentoonstelling in het rijksmuseum te Amsterdam gehad en zit ook in de Sandberg collectie. De aangeboden items heeft Jan Stekelenburg direct van de CoBrA leden ontvangen en altijd bewaard.

 

Conditie:
In zeer goede staat. Natuurlijk wat vergeeling en lichte kreuk, maar een veel beter exemplaar zul je niet snel vinden. Altijd in een map bewaard.

Kleine beschadigingen aan lijsten en passe-partouts worden niet beschreven, tenzij een lijst een nadrukkelijke meerwaarde heeft. Indien een werk achter glas is ingelijst en het glas is kapot, zal dit wel vermeld worden.
(Bij het fotograferen van werken op papier worden magneten gebruikt die op de foto zichtbaar kunnen zijn.)

 

Verzendkosten:
Dit werk kan verzonden worden voor 10 euro in een koker/pakket. Afhalen kan in Diemen op afspraak tijdens kantooruren zonder extra kosten.
Aankopen bij de Veilingmeester kunnen, indien mogelijk, gecombineerd worden om de verzendkosten te beperken.
 

Als u de hoogste bieder bent ontvangt u na afloop van de veiling van ons een factuur voor de aangekochte werken. Heeft u nog andere biedingen lopen dan wachten wij over het algemeen met het versturen van de factuur totdat al uw biedingen in die week zijn afgelopen, zodat de aankopen op 1 factuur gezet kunnen worden.


Garantie:
Dit werk is volledig door Kunstveiling.nl gegarandeerd.
Dit geldt voor alle werken aangeboden door de Veilingmeester op Kunstveiling.nl, tenzij nadrukkelijk anders is vermeld. Mocht blijken dat het werk niet juist is omschreven, zowel m.b.t. de conditie als de authenticiteit, dan ontvangt u de volledige aankoop terug.
 

De standaard garantie op werken is 3 weken, maar kan in overleg verlengd worden. Als u een werk afhaalt en heeft gecontroleerd, vervalt de garantie op de conditie. Vanzelfsprekend blijft de garantie op authenticiteit dan wel van kracht.

 

Bezichtigen:
Het is mogelijk om dit werk vooraf te bezichtigen. Ondanks dat u een aankoopgarantie heeft, kunt u het werk bekijken voordat u een bod uitbrengt. U kunt contact opnemen via de knop “Stel de verkoper een vraag” om een afspraak te maken. Bezichtigen kan in Diemen, tijdens kantooruren, maar alleen op afspraak.

Wij streven er naar zo veel mogelijk informatie te geven in de veilingomschrijving. Heeft u echter nog vragen, gebruik dan de “Stel de verkoper een vraag” link om contact met ons op te nemen. Kijkt u verder bij onze andere items door op de button “Alle items van deze verkoper” te klikken.

 

GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item
Log in of registreer om de opbrengst te bekijken

AfhalenJa is mogelijk
Objectlocatie Nederland
Verzending
Veilinggegevens
Starttijd7-11-2012 om 12:55
Eindtijd19-11-2012 om 12:55
Biedingen (4)
Log in of registreer om de biedgeschiedenis te bekijken
Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.