Cyril Lixenberg: 2 zeefdrukken. Tweeluik Voor en Tegen - Verkocht

Cyril Lixenberg: 2 zeefdrukken. Tweeluik Voor en Tegen kopen? Bied vanaf 1!
Dit item is verkocht Toon item
Grafiek (handgesigneerd)

Log in of registreer om de opbrengst te bekijken

Vergelijkbaar item plaatsen
Cyril Lixenberg: 2 zeefdrukken. Tweeluik Voor en Tegen kopen? Bied vanaf 1!
Cyril Lixenberg: 2 zeefdrukken. Tweeluik Voor en Tegen kopen? Bied vanaf 1!Cyril Lixenberg: 2 zeefdrukken. Tweeluik Voor en Tegen kopen? Bied vanaf 1!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • Cyril Lixenberg (1932-2015)
TypeGrafiek (handgesigneerd)
Periode1945 t/m 1999
GesigneerdHandgesigneerd

2 zeefdrukken van Cyril Lixenberg. Het gaat om een tweeluik, van 2 zeefdrukken die bevestigd zijn in een kartonnen omslag. Uitgave van de zeefdrukker van Lixenberg na 25 jaar samenwerking. Beide zeefdrukken zijn gedrukt op stevig glad papier met geel en zilveren inkt en zeer mooi uitgevoerd. Eventueel los te maken uit de omslag en in te lijsten.

Met transparant inlegvel met tekst over de herkomst en achtergrond van dit werk.
 

Titel: Voor en Tegen
Jaartal: 1989
Afmetingen: 27 cm x 27 cm (2x)
Gesigneerd: Handgesigneerd met potlood. (beiden)
Oplage: 79/100
Ingelijst: In bijbehorende omslag
Materiaal: Zeefdruk op dik glad papier
Herkomst: De Groot/Klein Zeefdrukkerij


Conditie:
De zeefdrukken zijn In perfecte staat.

Kleine beschadigingen aan lijsten en passe-partouts worden niet beschreven, tenzij een lijst een nadrukkelijke meerwaarde heeft. Indien een werk achter glas is ingelijst en het glas is kapot, zal dit wel vermeld worden.
(Bij het fotograferen van werken op papier worden magneten gebruikt die op de foto zichtbaar kunnen zijn.)

 

Verzendkosten:
Dit werk kan verzonden worden voor 10 euro in een koker/pakket. Afhalen kan in Diemen op afspraak tijdens kantooruren zonder extra kosten.
Aankopen bij de Veilingmeester kunnen, indien mogelijk, gecombineerd worden om de verzendkosten te beperken.
 

Als u de hoogste bieder bent ontvangt u na afloop van de veiling van ons een factuur voor de aangekochte werken. Heeft u nog andere biedingen lopen dan wachten wij over het algemeen met het versturen van de factuur totdat al uw biedingen in die week zijn afgelopen, zodat de aankopen op 1 factuur gezet kunnen worden.


Garantie:
Dit werk is volledig door Kunstveiling.nl gegarandeerd.

Dit geldt voor alle werken aangeboden door de Veilingmeester op Kunstveiling.nl, tenzij nadrukkelijk anders is vermeld. Mocht blijken dat het werk niet juist is omschreven, zowel m.b.t. de conditie als de authenticiteit, dan ontvangt u de volledige aankoop terug.
 

De standaard garantie op werken is 3 weken, maar kan in overleg verlengd worden. Als u een werk afhaalt en heeft gecontroleerd, vervalt de garantie op de conditie. Vanzelfsprekend blijft de garantie op authenticiteit dan wel van kracht.

 

Bezichtigen:
Het is mogelijk om dit werk vooraf te bezichtigen. Ondanks dat u een aankoopgarantie heeft, kunt u het werk bekijken voordat u een bod uitbrengt. U kunt contact opnemen via de knop “Stel de verkoper een vraag” om een afspraak te maken. Bezichtigen kan in Diemen, tijdens kantooruren, maar alleen op afspraak.

Wij streven er naar zo veel mogelijk informatie te geven in de veilingomschrijving. Heeft u echter nog vragen, gebruik dan de “Stel de verkoper een vraag” link om contact met ons op te nemen. Kijkt u verder bij onze andere items door op de button “Alle items van deze verkoper” te klikken.

 

GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item
Log in of registreer om de opbrengst te bekijken

AfhalenJa is mogelijk
Objectlocatie Nederland
Verzending
Veilinggegevens
Starttijd12-11-2012 om 12:02
Eindtijd26-11-2012 om 12:02
Biedingen (3)
Log in of registreer om de biedgeschiedenis te bekijken
Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.