Jeanne Bieruma Oosting - De kersendief, linosnede op japans papier - Verkocht

Jeanne Bieruma Oosting - De kersendief, linosnede op japans papier kopen? Bied vanaf 1!
Dit item is verkocht Toon item
Grafiek (handgesigneerd)

Log in of registreer om de opbrengst te bekijken

Vergelijkbaar item plaatsen
Jeanne Bieruma Oosting - De kersendief, linosnede op japans papier kopen? Bied vanaf 1!
Jeanne Bieruma Oosting - De kersendief, linosnede op japans papier kopen? Bied vanaf 1!Jeanne Bieruma Oosting - De kersendief, linosnede op japans papier kopen? Bied vanaf 1!Jeanne Bieruma Oosting - De kersendief, linosnede op japans papier kopen? Bied vanaf 1!Jeanne Bieruma Oosting - De kersendief, linosnede op japans papier kopen? Bied vanaf 1!Jeanne Bieruma Oosting - De kersendief, linosnede op japans papier kopen? Bied vanaf 1!Jeanne Bieruma Oosting - De kersendief, linosnede op japans papier kopen? Bied vanaf 1!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • Jeanne Bieruma Oosting (1898-1994)
TypeGrafiek (handgesigneerd)
Periode1945 t/m 1999
TechniekHout/Linosnede
DragerJapans Papier
StijlModern
OnderwerpDieren
IngelijstNiet Ingelijst
Afmetingen39 x 50 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
Oplage75

Ronduit prachtige linosnede van Jeanne Oosting, het laatste werk dat ik op voorraad heb nu op Kunstveiling aangeboden ter afsluiting van “De Zomer van Jeanne”.  Persoonlijk vind ik deze linosnede nog mooier dan De Stoel (een paar weken geleden hier geveild voor meer dan 1000 euro) maar kunst is geen exacte wetenschap dus we gaan het zien.

Linoleumsnede op japans papier, met potlood gesigneerd, getiteld, en genummerd (73/75).  In zeer goede conditie, is altijd bewaard gebleven in een portfolio.

Afmetingen: 50cm x 39cm (blad), 47cm x 36cm (beeld)

Deze linosnede zit ook in de collectie van het Rijksmuseum:

http://hdl.handle.net/10934/RM0001.COLLECT.420532

Dit item wordt bij sterke voorkeur opgehaald.  Alleen als dat echt niet lukt dan kan het werk goed verpakt, aangetekend en extra verzekerd verzonden worden op kosten van de koper.  Niettemin ligt een eventueel resterend risico in dat geval uitdrukkelijk bij de koper.

Jeanne Oosting is hot en trending om maar eens twee goede Nederlandse woorden te gebruiken.  Een eeuw na haar allereerste expositie worden er deze zomer maar liefst zeven tentoonstellingen over haar georganiseerd (https://www.dezomervanjeanne.nl/) en dankzij de onlangs verschenen biografie Geen tijd verliezen.  Jeanne Bieruma Oosting 1898-1994 (geschreven door Jolande Withuis) geniet deze veelzijdige en vooruitstrevende kunstenares momenteel veel belangstelling.

Bij aankoop kan een kunstwerk altijd, maar wel op afspraak, worden opgehaald in Diemen (niet ver van het Kunstveiling kantoor in Amstelveen). De termijn voor ophalen is zeer ruim; u kunt het werk eventueel weken of zelfs maanden later ophalen en het zo mogelijk combineren met een bezoek aan (omgeving) Amsterdam voor andere zaken. In dat geval bespaart u, vanzelfsprekend, eventuele verzendkosten.
Conditie
ConditieZeer Goed
Altijd bewaard gebleven in een portfolio.
Transport
Afhalen Het werk is af te halen op locatie. Als koper dient u zelf verpakkingsmateriaal mee te nemen. De locatie is: Diemen, Nederland
VerzendenPakketpost
PrijsTot 5 kg.
Binnen Nederland € 13,00
Naar België € 20,00
Naar Duitsland € 20,00
Europese Unie € 25,00

Garantie
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie.

Log in of registreer om de opbrengst te bekijken

AfhalenJa is mogelijk
ObjectlocatieDiemen,  Nederland
Veilinggegevens
Starttijd22-8-2022 om 0:00
Eindtijd5-9-2022 om 19:05
Biedingen (33)
Log in of registreer om de biedgeschiedenis te bekijken