Delphine Boël - Kan 'Love' (met or. doos, certificaat), niet meer verkrijgbaar

Delphine Boël - Kan 'Love' (met or. doos, certificaat), niet meer verkrijgbaar kopen? Bied vanaf 55!
Delphine Boël - Kan 'Love' (met or. doos, certificaat), niet meer verkrijgbaar kopen? Bied vanaf 55!Delphine Boël - Kan 'Love' (met or. doos, certificaat), niet meer verkrijgbaar kopen? Bied vanaf 55!Delphine Boël - Kan 'Love' (met or. doos, certificaat), niet meer verkrijgbaar kopen? Bied vanaf 55!Delphine Boël - Kan 'Love' (met or. doos, certificaat), niet meer verkrijgbaar kopen? Bied vanaf 55!Delphine Boël - Kan 'Love' (met or. doos, certificaat), niet meer verkrijgbaar kopen? Bied vanaf 55!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • Delphine Boël (1968)
TypeDesign
Periode2000 t/m Heden
Afmetingen20 cm x 53 cm (h x b)
GemerktGemerkt/Merksticker
In originele verpakking en met certificaat
Tafelkan 'Love' (let op leuke uitgekiende details, bijv. het handvat in de vorm van een hart) te gebruiken als vaas, sapkan, melkkan etc.
Hoogte vaas: 20 cm
Omvang buik: 53 cm
Gewicht: 772 gram
Woorden kunnen ons herinneren aan de essentie van het leven. Delphine Boëls hele bestaan draait om liefde. Liefde is leven en leven is liefde, omdat liefde de kunst van het leven is. Het woord ‘Love’ beheerst dan ook de essentie van de The Art of Dining-collectie van Delphine for SERAX.
Delphine Boël Delphine Boël is het vierde kind van Koning Albert II van België en zijn minnares Sybille de Selys-Longchamps en bekend als non conformistisch kunstenares.
Boël staat momenteel volop in het nieuws: ze heeft via een gerechtelijke gang een zwaar bevochten koninklijke titel verworven (hetgeen wellicht de prijzen van haar werken omhoog gaat stuwen). Vanaf nu is haar naam Delphine de Saxe-de Cobourg, prinses van België.
De collectie van Boel voor Serax is niet meer in de handel verkrijgbaar.
ConditieNieuwstaat
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie.

Delphine Boël (1968)

Belgisch Belgisch Alle items van deze designer (3)

Geplaatst door  mplein
FA. (22)

Lid sinds 2017
444 verkochte items
Alle items van deze verkoper (23)
53 cm
20 cm
Veilinggegevens
Starttijd23-5-2023 om 19:56
Eindtijd1-6-2023 om 22:19
Openingsbod € 55
Veilingkosten: 15%
AfhalenJa is mogelijk
ObjectlocatieObbicht,  Nederland
VerzendingNaar Nederland en België

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.