Delporte Charles : Olieverf op doek, Lente - Verkocht

Delporte Charles : Olieverf op doek, Lente kopen? Bied vanaf 380!
Dit item is verkocht Toon item
Schilderij

Log in of registreer om de opbrengst te bekijken

Vergelijkbaar item plaatsen
Delporte Charles : Olieverf op doek, Lente kopen? Bied vanaf 380!
Delporte Charles : Olieverf op doek, Lente kopen? Bied vanaf 380!Delporte Charles : Olieverf op doek, Lente kopen? Bied vanaf 380!Delporte Charles : Olieverf op doek, Lente kopen? Bied vanaf 380!Delporte Charles : Olieverf op doek, Lente kopen? Bied vanaf 380!Delporte Charles : Olieverf op doek, Lente kopen? Bied vanaf 380!Delporte Charles : Olieverf op doek, Lente kopen? Bied vanaf 380!Delporte Charles : Olieverf op doek, Lente kopen? Bied vanaf 380!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • Charles Delporte (1928)
TypeSchilderij
Periode1945 t/m 1999

Charles Delporte (Marcinelle 1928 - Charlerloi, 6 november 2012) was een Belgische schilder en beeldhouwer.

Delportes werk wordt beschreven als dat van een ziener die de alchemie herondekt heeft en zijn werk op wetenschappelijke basis stoelt. In zijn werk zijn vier stromingen te onderscheiden : realistisch, genetisch, geofysisch en nucleair.  Wereldwijd zijn er talrijke kunstwerken van hem tentoongesteld, zoals in de Koninklijke Musea voor Schone Kunsten van België, het Koninklijk Paleis van Brussel, het Elyée-paleis en de Nationale bibliotheek in Parijs, Het Museum voor Hedendaagse kunst in Tokyo,...

""Lente"" is een prachtig werk van Delporte.  Het is een olieverf op doek dat de signatuur draagt van de kunstenaar. Het is gedateerd met 1988  Het werk is in perfecte staat. De kader heeft enkele niet storende gebruikssporen.  Deze behoort niet tot de verkoop maar word er gratis bijgeleverd.

Afm : 50cmx60cm//65cmx75cm.  

Aangetekende verzending! Goede investering!

GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie.

Log in of registreer om de opbrengst te bekijken

AfhalenJa is mogelijk
ObjectlocatieANTWERPEN,  België
Verzending
Veilinggegevens
Starttijd25-11-2017 om 11:28
Eindtijd30-11-2017 om 11:28
Biedingen (1)
Log in of registreer om de biedgeschiedenis te bekijken
Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.