Nata Chebotareva - Dream of Two

Nata Chebotareva - Dream of Two kopen? Bied vanaf 105!
Nata Chebotareva - Dream of Two kopen? Bied vanaf 105!Nata Chebotareva - Dream of Two kopen? Bied vanaf 105!Nata Chebotareva - Dream of Two kopen? Bied vanaf 105!Nata Chebotareva - Dream of Two kopen? Bied vanaf 105!Nata Chebotareva - Dream of Two kopen? Bied vanaf 105!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Nata Chebotareva (1972)
TypeFotografie
Jaartal2022
TechniekDigitale Print
IngelijstNiet Ingelijst
Afmetingen38 cm x 56 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
Oplage2/50
Vertaald met Google Translate. Originele tekst tonen .
Te koop is de foto van de moderne kunstenaar Nata Chebotareva.De limited edition print is gedrukt op het dikke professionele fotopapier van Epson.
"Er is veel naakt lichaam in mijn werken. Het lichaam is voor mij echter geen bron van esthetisch genot, maar een object van mijn onderzoek.Het is een lichaam, naakt, ongekleed, dat veel kan vertellen over de eigenaar. Elk jaar merk ik steeds vaker dat vormen, lijnen, huid, hun combinaties allemaal componenten zijn van de gecodeerde code die karakter en lot van een persoon kan onthullen.Door middel van fotografie probeer ik de kijker de mysteries over te brengen die ik heb ontrafeld", schrijft Nata in haar Artist's Statement.
Nata Chebotareva is een hedendaagse kunstenaar, gespecialiseerd in naakt-, kunst- en portretfotografie. De foto's van Nata worden verzameld door particuliere verzamelaars over de hele wereld en verschillende musea (bijv. Russisch Staatsmuseum)
ConditieNieuwstaat

GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie.

Nata Chebotareva (1972)

RussischRussischAlle items van deze kunstenaar (5)
Geplaatst door  RadySad
FA. 

Lid sinds 2022
6 verkochte items
Alle items van deze verkoper (5)
Pinterest
56 cm
38 cm
Veiling is afgelopen
VEILINGGEGEVENS
Starttijd:26-07-2022 om 14:04
Eindtijd:08-08-2022 om 22:15
Openingsbod € 105
Veilingkosten: 15%
AfhalenNee is niet mogelijk
ObjectlocatieStoruman,  Zweden
VerzendingWereldwijd

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.