Elizabeth de Vaal - "Duplikaat", grafiek, very limited edition, handmatig nabewerkt & gesigneerd

Elizabeth de Vaal - "Duplikaat", grafiek, very limited edition, handmatig nabewerkt & gesigneerd kopen? Bied vanaf 55!
Elizabeth de Vaal - "Duplikaat", grafiek, very limited edition, handmatig nabewerkt & gesigneerd kopen? Bied vanaf 55!Elizabeth de Vaal - "Duplikaat", grafiek, very limited edition, handmatig nabewerkt & gesigneerd kopen? Bied vanaf 55!Elizabeth de Vaal - "Duplikaat", grafiek, very limited edition, handmatig nabewerkt & gesigneerd kopen? Bied vanaf 55!Elizabeth de Vaal - "Duplikaat", grafiek, very limited edition, handmatig nabewerkt & gesigneerd kopen? Bied vanaf 55!Elizabeth de Vaal - "Duplikaat", grafiek, very limited edition, handmatig nabewerkt & gesigneerd kopen? Bied vanaf 55!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Elizabeth de Vaal (1950)
TypeGrafiek (handgesigneerd)
Jaartal2006
TechniekHout/Linosnede
DragerPapier
OnderwerpHistorisch
IngelijstNiet Ingelijst
Afmetingen65 cm x 50 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
Oplage41/55

Dit is werk 41/55, en daarnaast is dit werk UNIEK in de handmatige toevoegingen van datum en titel, die er later door de kunstenaar zijn opgestempeld.
Uit het samenwerkingsproject "Hedendaags Klassiek" van Stichting Beeldende Kunst, het Allard Pierson Museum Amsterdam en 55 gerenomeerde kunstenaars in Nederland. De kunstenaars hebben gebaseerd op de collectie van het Allard Pierson Museum een hedendaagse herinterpretatie van historische kunst en artefacten gedaan, om aan te tonen dat geschiedenis ook altijd levend is. Voor elke kunstenaar's ontwerp zijn slechts vijfenvijftig linoleumdrukken gemaakt, waarvan een aantal voor het museum.

Ik heb van een aantal ontwerpen een versie. Er is een prachtige catalogus van het project met de achtergrond informatie beschikbaar. Als u meer dan drie van de werken koopt, krijgt u die erbij.
 
Afmetingen: 65 x 50 cm
Perfecte conditie! en op prachtig dik papier gedrukt.
2006, 41/55, handgesigneerd en handmatig bewerkt na druk. Linoleum druk
ConditieNieuwstaat

GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie.

Elizabeth de Vaal (1950)

NederlandsNederlandsAlle items van deze kunstenaar (6)
Geplaatst door  fijnweekend
FA. 

Lid sinds 2013
5 verkochte items
Alle items van deze verkoper (3)
Pinterest
50 cm
65 cm
Veiling is afgelopen
VEILINGGEGEVENS
Starttijd:18-05-2022 om 19:00
Eindtijd:29-05-2022 om 22:51
Openingsbod € 55
Veilingkosten: 15%
AfhalenJa is mogelijk
ObjectlocatieAmsterdam,  Nederland
VerzendingAlleen binnen Nederland

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.