• Populair
 • 1e keer aangeboden
 • Aftersale
 • Laatste 24u geplaatst
 • Loopt vandaag af
 • Vanaf 1 euro
Deutsch
English
Français

Els Bannenberg: Gemengde techniek en grafiek op textiel op paneel , Feuerbach - Verkocht

Els Bannenberg: Gemengde techniek en grafiek op textiel op paneel , Feuerbach kopen? Bied vanaf 20!
Dit item is verkocht Toon item

Verkoopprijs: € 20,00

Vergelijkbaar item plaatsen
Els Bannenberg: Gemengde techniek en grafiek op textiel op paneel , Feuerbach kopen? Bied vanaf 20!
Els Bannenberg: Gemengde techniek en grafiek op textiel op paneel , Feuerbach kopen? Bied vanaf 20!Els Bannenberg: Gemengde techniek en grafiek op textiel op paneel , Feuerbach kopen? Bied vanaf 20!Els Bannenberg: Gemengde techniek en grafiek op textiel op paneel , Feuerbach kopen? Bied vanaf 20!
Vergelijkbaar item plaatsen
Verkoper

Geplaatst door  Veilingmeester
FA. (321)

Lid sinds 2010
44754 verkochte items
Alle items van deze verkoper (490)
 • Els Bannenberg (1948)
TypeTekening / Aquarel
Periode1945 t/m 1999

 

Titel: Feuerbach
Jaartal: 1988
Afmetingen lijst: 60 cm x 60 cm 
Gesigneerd: Ja, handgeschreven verso
Materiaal: Gemengde techniek en grafiek op textiel op paneel
Ingelijst: Nee
Conditie: In goede staat, maar enkele lichte vlekken rondon doek

Bij foto´s van ingelijste werken kan spiegeling zichtbaar zijn. Het oplagenummer op de foto(s) kan afwijken van het hierboven genoemde correcte oplagenummer.

 

LET OP: Dit item wordt geveild door Kunstveiling.nl in opdracht van de inbrenger. Voor items aangeboden door Kunstveiling.nl zelf gelden de volgende speciale voorwaarden.

Toeslag: Op deze werken zit een toeslag voor de koper van 10 euro per gewonnen item. Deze toeslag geldt ALLEEN voor werken aangeboden door Kunstveiling.nl zelf. (Zie ook www.kunstveiling.nl/toeslag).

 

Passe-partout/lijsten: Beschadigingen aan lijsten worden niet beschreven. Indien een werk achter glas is ingelijst en het glas kapot is, zal dit wel vermeld worden. Passe-partouts worden op geen enkele manier gegarandeerd en ook niet altijd meegezonden. Alleen als een werk niet uit het passe-partout te halen is, zal dit vermeld worden.

 

Glasbreuk: Gezien de leeftijd en de conditie van met name de lijsten van aluminium, kunnen wij geen garantie geven ten aanzien van eventuele glasbreuk. Werken zijn bij invoer nagekeken maar u biedt dus zonder garantie t.a.v. glasbreuk.

 

Afhandeling: Wanneer u de hoogste bieder bent, ontvangt u na afloop van de veiling per e-mail van ons een factuur voor de aangekochte werken. Hierin vindt u de details m.b.t. de betaling. Werken kunnen tijdens kantooruren worden afgehaald op het kantoor van Kunstveiling.nl in Amsterdam. Als u uw aankoop/aankopen afhaalt, betaalt u geen extra kosten.

 

Bezichtigen: Het is mogelijk om dit werk vooraf te bezichtigen. Ondanks dat u een aankoopgarantie heeft, kunt u het werk bekijken voordat u een bod uitbrengt. Bezichtigen kan op het kantoor van Kunstveiling.nl in Amsterdam tijdens kantooruren, tenzij anders staat aangegeven.

 

Vragen: Wij streven ernaar zo veel mogelijk informatie te geven in de veilingomschrijving. Heeft u echter nog vragen, gebruik dan de button ‘Stel de verkoper een vraag’ om contact met ons op te nemen. Andere items die wij aanbieden kunt u bekijken door op de button ‘Alle items van deze verkoper’ te klikken.

 

 

Administratieve code:

UTQQ

ZZABS

GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

Els Bannenberg (1948)

Alle items van deze kunstenaar
Geplaatst door  Veilingmeester
FA. (321)

Lid sinds 2010
44754 verkochte items
Alle items van deze verkoper (490)
Pinterest
Dit item is verkocht voor 20,00
VEILINGGEGEVENS
Starttijd:04-05-2017 om 13:11
Eindtijd:22-05-2017 om 20:11
Biedingen (1)
verzamelen
22 mei / 20:06
€ 20
Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.