Emo Verkerk: Zeefdruk Dansende mariniers - Verkocht

Emo Verkerk: Zeefdruk Dansende mariniers kopen? Bied vanaf 1!
Emo Verkerk: Zeefdruk Dansende mariniers kopen? Bied vanaf 1!Emo Verkerk: Zeefdruk Dansende mariniers kopen? Bied vanaf 1!Emo Verkerk: Zeefdruk Dansende mariniers kopen? Bied vanaf 1!Emo Verkerk: Zeefdruk Dansende mariniers kopen? Bied vanaf 1!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Emo Verkerk (1955)
TypeGrafiek (handgesigneerd)
Periode1945 t/m 1999
GesigneerdHandgesigneerd

Emo Verkerk

Dansende Mariniers

Zeefdruk in kleine oplage uit 1989

Gesigneerd

Oplage 16/20

Afmeting 50 x 65 cm.

Niet ingelijst

In onberispelijke staat

Het Gemeentemuseum Den Haag toonde deze winter zo’n negentig schilderijen en beelden van een van de belangrijkste kunstenaars van de laatste decennia in Nederland: Emo Verkerk.

Vanaf 1978 heeft hij de schilder- en beeldhouwkunst verrijkt met sympathieke, wonderlijke werken. In het begin van zijn carrière schilderde hij portretten waarin vorm en kleur een eigen leven leiden. Na de grote overzichtstentoonstelling in 1988 in het Stedelijk Museum in Amsterdam zijn de ontwikkelingen in zijn werk in een stroomversnelling geraakt. Hij heeft zich losgemaakt van het portret zoals iedereen dat begrijpt en heeft een eigen weg gekozen met ontwapenende, vrolijke schilderijen en beelden als resultaat.

GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie.

Log in of registreer om de opbrengst te bekijken

AfhalenJa is mogelijk
Objectlocatie Nederland
Verzending
Veilinggegevens
Starttijd16-3-2015 om 10:08
Eindtijd30-3-2015 om 11:08
Biedingen (14)
Log in of registreer om de biedgeschiedenis te bekijken
Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.