• Populair
  • 1e keer aangeboden
  • Aftersale
  • Laatste 24u geplaatst
  • Loopt vandaag af
  • Vanaf 1 euro
Deutsch
English
Français

Judith Werdmuller von Elgg - en andere - Lot van 10 grote werken op papier - Verkocht

Judith Werdmuller von Elgg - en andere - Lot van 10 grote werken op papier kopen? Bied vanaf 1!
Judith Werdmuller von Elgg - en andere - Lot van 10 grote werken op papier kopen? Bied vanaf 1!Judith Werdmuller von Elgg - en andere - Lot van 10 grote werken op papier kopen? Bied vanaf 1!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Judith Werdmuller von Elgg (1953)
TypeGrafiek (handgesigneerd)
Periode1945 t/m 1999
TechniekMonotype
DragerPapier
IngelijstNiet Ingelijst
Afmetingen80 cm x 111 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
Let op: de gegeven afmetingen zijn van het grootste werk. Conditie, afmetingen en techniek kan onderling verschillen in het lot, evenals of het werk is ingelijst in Passe-partout.

Herkomst: Collectie Gemeente Den Haag
Zie ook de andere items uit deze collectie door te zoeken op “Gemeente Den Haag”.

Dit item wordt geveild door Kunstveiling in opdracht van de inbrenger. Voor items aangeboden door de Veilingmeester of Veilingmeester_Collecties zelf, gelden de volgende voorwaarden:

Passe-partout/lijsten: Beschadigingen aan lijsten worden niet beschreven. Indien een werk achter glas is ingelijst en het glas kapot is, zal dit wel vermeld worden. Passe-partouts worden op geen enkele manier gegarandeerd en ook niet altijd meegezonden.

Oplage: Het oplagenummer op de foto kan afwijken van het hierboven genoemde correcte oplagenummer. Als wij meerdere exemplaren hebben in gelijke conditie, maken wij niet voor elk blad een nieuwe foto.

Afhandeling: Wanneer u de hoogste bieder bent, ontvangt u na afloop van de veiling per e-mail van ons een factuur voor de aangekochte werken. Hierin vindt u de details m.b.t. de betaling en de afhandeling.

Bezichtigen: De aankoop valt onder de aankoopgarantie van Kunstveiling. Wilt u toch een werk bezichtigen voordat u een bod uitbrengt, dan is dat mogelijk op afspraak op de vestiging van Kunstveiling in Amstelveen (Dinsdag t/m vrijdag tussen 11.00 - 17.15 uur). Neemt u hiervoor contact met ons op.

Vragen: Wij streven ernaar zo veel mogelijk informatie te geven in de veilingomschrijving. Heeft u echter nog vragen, gebruik dan de button ‘Vraag de verkoper’ om contact met ons op te nemen. Andere items die wij aanbieden, kunt u bekijken door op de naam van de verkoper te klikken.

Volgrecht: Voor werken met een totale prijs (inclusief veilingkosten maar exclusief BTW) boven de 3000,- euro, is het wettelijk Volgrecht van maximaal 4% van toepassing. Het volgrecht dient betaald te worden door de koper. Kunstveiling zal zorg dragen voor de financiële afwikkeling van de Volgrecht-vergoeding volgens de vastgelegde bepalingen.

Voor internationale kopers: Dit item wordt aangeboden door Kunstveiling.nl. Indien u het item wint, ontvangt u een Nederlandse aankoopfactuur van Kunstveiling.nl.

ConditieGoed

Lichte vergeling, vlekken en wat foxing te zien op de werken. 

GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item
Dit item is verkocht voor 11,50 (Incl. 15% veilingkosten)
VEILINGGEGEVENS
Starttijd:13-06-2022 om 11:28
Eindtijd:25-06-2022 om 19:31
Biedingen (5)
Marc91
20 jun. / 23:41
€ 10
martijntjd
16 jun. / 19:18
€ 5
nelleke1958
16 jun. / 18:50
€ 3
martijntjd
16 jun. / 18:50
€ 3
nelleke1958
13 jun. / 11:32
€ 1
Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.