• Populair
  • 1e keer aangeboden
  • Aftersale
  • Laatste 24u geplaatst
  • Loopt vandaag af
  • Vanaf 1 euro
Deutsch
English
Français

Gert Strengholt - en andere! - Lot van 10 werken op papier - Verkocht

Gert Strengholt - en andere! - Lot van 10 werken op papier kopen? Bied vanaf 1!
Gert Strengholt - en andere! - Lot van 10 werken op papier kopen? Bied vanaf 1!Gert Strengholt - en andere! - Lot van 10 werken op papier kopen? Bied vanaf 1!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Gert Strengholt (1948)
TypeGrafiek (handgesigneerd)
Periode1945 t/m 1999
TechniekLitho
DragerPapier
IngelijstNiet Ingelijst
Afmetingen76 cm x 56 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
Let op: de gegeven afmetingen zijn van het grootste werk. Conditie, afmetingen en techniek kan onderling verschillen in het lot, evenals of het werk is geplaatst in een passe-partout.

Herkomst: Collectie Gemeente Den Haag
Zie ook de andere items uit deze collectie door te zoeken op “Gemeente Den Haag”.

Dit item wordt geveild door Kunstveiling in opdracht van de inbrenger. Voor items aangeboden door de Veilingmeester of Veilingmeester_Collecties zelf, gelden de volgende voorwaarden:

Passe-partout/lijsten: Beschadigingen aan lijsten worden niet beschreven. Indien een werk achter glas is ingelijst en het glas kapot is, zal dit wel vermeld worden. Passe-partouts worden op geen enkele manier gegarandeerd en ook niet altijd meegezonden.

Oplage: Het oplagenummer op de foto kan afwijken van het hierboven genoemde correcte oplagenummer. Als wij meerdere exemplaren hebben in gelijke conditie, maken wij niet voor elk blad een nieuwe foto.

Afhandeling: Wanneer u de hoogste bieder bent, ontvangt u na afloop van de veiling per e-mail van ons een factuur voor de aangekochte werken. Hierin vindt u de details m.b.t. de betaling en de afhandeling.

Bezichtigen: De aankoop valt onder de aankoopgarantie van Kunstveiling. Wilt u toch een werk bezichtigen voordat u een bod uitbrengt, dan is dat mogelijk op afspraak op de vestiging van Kunstveiling in Amstelveen (Dinsdag t/m vrijdag tussen 11.00 - 17.15 uur). Neemt u hiervoor contact met ons op.

Vragen: Wij streven ernaar zo veel mogelijk informatie te geven in de veilingomschrijving. Heeft u echter nog vragen, gebruik dan de button ‘Vraag de verkoper’ om contact met ons op te nemen. Andere items die wij aanbieden, kunt u bekijken door op de naam van de verkoper te klikken.

Volgrecht: Voor werken met een totale prijs (inclusief veilingkosten maar exclusief BTW) boven de 3000,- euro, is het wettelijk Volgrecht van maximaal 4% van toepassing. Het volgrecht dient betaald te worden door de koper. Kunstveiling zal zorg dragen voor de financiële afwikkeling van de Volgrecht-vergoeding volgens de vastgelegde bepalingen.

Voor internationale kopers: Dit item wordt aangeboden door Kunstveiling.nl. Indien u het item wint, ontvangt u een Nederlandse aankoopfactuur van Kunstveiling.nl.

ConditieRedelijk

De conditie van de werken in dit lot verschilt. Over het algemeen zijn de werken in goede staat. Maar de werken kunnen enkele beschadigingen hebben (vouwlijnen, gekreukt papier, verkleuring, scheurtjes). Individuele werken worden niet beschreven.

GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

Gert Strengholt (1948)

NederlandsNederlandsAlle items van deze kunstenaar (6)
Geplaatst door  Veilingmeester
FA. (326)

Lid sinds 2010
45586 verkochte items
Alle items van deze verkoper (862)
Pinterest
56 cm
76 cm
Dit item is verkocht voor 12,65 (Incl. 15% veilingkosten)
VEILINGGEGEVENS
Starttijd:21-06-2022 om 12:44
Eindtijd:02-07-2022 om 19:41
Biedingen (4)
ruud-dj
02 jul. / 12:34
€ 11
MarcJacobs
02 jul. / 12:34
€ 10
MarcJacobs
22 jun. / 08:34
€ 3
Creceveur
21 jun. / 15:14
€ 1
Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.