Eric Claus - `Commedia dell' Arte` & `Eenentwintig Filosofen van de Twintigste Eeuw verbeeld`

Eric Claus - `Commedia dell' Arte` & `Eenentwintig Filosofen van de Twintigste Eeuw verbeeld` kopen? Bied vanaf 50!
Eric Claus - `Commedia dell' Arte` & `Eenentwintig Filosofen van de Twintigste Eeuw verbeeld` kopen? Bied vanaf 50!Eric Claus - `Commedia dell' Arte` & `Eenentwintig Filosofen van de Twintigste Eeuw verbeeld` kopen? Bied vanaf 50!Eric Claus - `Commedia dell' Arte` & `Eenentwintig Filosofen van de Twintigste Eeuw verbeeld` kopen? Bied vanaf 50!Eric Claus - `Commedia dell' Arte` & `Eenentwintig Filosofen van de Twintigste Eeuw verbeeld` kopen? Bied vanaf 50!Eric Claus - `Commedia dell' Arte` & `Eenentwintig Filosofen van de Twintigste Eeuw verbeeld` kopen? Bied vanaf 50!Eric Claus - `Commedia dell' Arte` & `Eenentwintig Filosofen van de Twintigste Eeuw verbeeld` kopen? Bied vanaf 50!Eric Claus - `Commedia dell' Arte` & `Eenentwintig Filosofen van de Twintigste Eeuw verbeeld` kopen? Bied vanaf 50!Eric Claus - `Commedia dell' Arte` & `Eenentwintig Filosofen van de Twintigste Eeuw verbeeld` kopen? Bied vanaf 50!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Eric Claus (1935)
TypePrenten & Uitgaves
Jaartal1999
TechniekVaria
StijlModern
IngelijstNiet Ingelijst
Afmetingen30.5 cm x 30.5 cm (h x b)
GesigneerdOngesigneerd
Twee kunstboeken door en over Eric Claus. Volledige titels:

Prof. Dr. R.L. Erenstein / Eric Claus - Commedia dell' Arte - zonder datum
Eric Claus - Eenentwintig Filosofen Van De Twintigste Eeuw Verbeeld - 1999
VERZENDING
Wij zullen u als winnaar van het werk altijd eerst vragen naar de verzendmethode van uw voorkeur, voordat wij het totaalbedrag aan u doorgeven. Uit transparantie en om vervelende verrassingen te voorkomen, gaan de aangegeven verzendkosten uit van het hoogste tarief: aangetekend en verzekerd tot 500 euro. Hierbij gaan wij uit van de tarieven van PostNL vanaf 01-01-2023.
VERPAKKINGSMATERIAALOm er zeker van te zijn dat uw werk in goede orde aankomt, zullen wij hem uiteraard netjes verpakken. Wij kunnen de extra kosten van een verzendkoker of, bij ingelijst werk, beschermende profielen bij u in rekening brengen. Wij zullen dit ook aangeven bij het doorgeven van de totale kosten.
ConditieZeer Goed

De omslagen van beiden boeken hebben lichte gebruikssporen van normaal gebruik. Een van de twee heeft lichte oneffenheden/vegen op de omslag (zie foto`s).

GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie.

Eric Claus (1935)

Nederlands Nederlands Alle items van deze kunstenaar (4)

Geplaatst door  Elitepauper
FA. (1)

Lid sinds 2022
21 verkochte items
Alle items van deze verkoper (18)
Pinterest
30.5 cm
30.5 cm
Sluit over 10d 3u 14m 30s
Openingsbod€ 50
Veilingkosten: 15%
Bied mee Bied mee
AfhalenJa is mogelijk
ObjectlocatieUtrecht,  Nederland
VerzendingNaar Nederland, België en Duitsland
VEILINGGEGEVENS
Starttijd:01-02-2023 om 09:17
Eindtijd:15-02-2023 om 19:30
Let op: bij een bod in de laatste 5 minuten wordt de veilingduur met 5 minuten verlengd.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.