Ernst Fuchs - Ernst Fuchs, ‘Sacre De Printemps’, giclée, handgesigneerd

Ernst Fuchs, ‘Sacre De Printemps’, giclée, handgesigneerd kopen? Bied vanaf 49!
Ernst Fuchs, ‘Sacre De Printemps’, giclée, handgesigneerd kopen? Bied vanaf 49!Ernst Fuchs, ‘Sacre De Printemps’, giclée, handgesigneerd kopen? Bied vanaf 49!Ernst Fuchs, ‘Sacre De Printemps’, giclée, handgesigneerd kopen? Bied vanaf 49!Ernst Fuchs, ‘Sacre De Printemps’, giclée, handgesigneerd kopen? Bied vanaf 49!Ernst Fuchs, ‘Sacre De Printemps’, giclée, handgesigneerd kopen? Bied vanaf 49!Ernst Fuchs, ‘Sacre De Printemps’, giclée, handgesigneerd kopen? Bied vanaf 49!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • Ernst Fuchs (1930-2015)
TypeGrafiek (handgesigneerd)
Periode1945 t/m 1999
GesigneerdHandgesigneerd

Giclée van de Weense kunstenaar Ernst Fuchs (Wenen 1930).

Gedrukt op op zware kwaliteit katoenpapier.

 

Titel: Sacre De Printemps

Afmetingen:  61,0 x 40,0 cm

Afmetingen voorstelling:  54,0 x 34,0 cm

Gesigneerd: met potlood gesigneerd en genummerd

Oplage: 300 + 30 e.a. (dit is nummewr 32 / 300)

Ingelijst: Nee, niet eerder ingelijst geweest

Materiaal: Giclée op zware kwaliteit katioenpapier

Conditie: In zeer goede staat.

 

Extra info over de kunstenaar:

Ernst Fuchs (Wenen 1930) is een van de oprichters en meest prominente leden van de ‘Weense school van het Fantastisch Realisme’. Van 1950 tot 1962 woonde en werkte hij in Parijs, van waar hij naar Amerika, Italië, Spanje en Engeland reisde. Zijn eerste exposities in een groot museum en diverse solo-exposities vonden plaats tijdens deze periode. In 1957 trok hij zich terug in de beslotenheid van een klooster in Jeruzalem en schilderde een beeld van het laatste avondmaal voor refectorium van het klooster.In 1962 keerde Fuchs terug naar zijn stad, Wenen als internationaal befaamde kunstenaar en werd vier jaar later benoemd tot hoogleraar. Van 1980 tot 1988 werd zijn werk bekroond met solo tentoonstellingen over de hele wereld. De eerste grote retrospectieve tentoonstelling van de kunstenaar vond plaats op de "Palazzo Piagini" in Venetië, gevolgd door verdere retrospectieven in het Russisch Museum in Sint-Petersburg en Gruyère kasteel in Zwitserland in de jaren negentig en "Palais Harrach" in Wenen in 2001. Vandaag woont en werkt Fuchs in Monte Carlo.

Zie ook: 

www.ernstfuchs-zentrum.com

 

Garantie:

Dit werk is volledig door ons gegarandeerd.
 Dit geldt voor alle werken aangeboden door Papierkamer Aelbrecht op Kunstveiling.nl, tenzij nadrukkelijk anders is vermeld. Mocht blijken dat het werk niet juist is omschreven, zowel m.b.t. de conditie als de authenticiteit, dan ontvangt u de volledige aankoop terug.

 

De standaard garantie op werken is 3 weken, maar kan in overleg verlengd worden.

Als u een werk afhaalt en heeft gecontroleerd, vervalt de garantie op de conditie. Vanzelfsprekend blijft de garantie op authenticiteit dan wel van kracht.

Bezichtigen:

Het is mogelijk om dit werk vooraf te bezichtigen. U kunt het werk bekijken (in Tilburg) voordat u een bod uitbrengt. U kunt een bericht sturen middels de "Stel de verkoper een vraag" button om een vraag te stellen of een afspraak te maken.

Verzendkosten:

Verzenden (kosten koper) PostNL Track&Trace pakket €7,50 of aangetekend €9,50.

Verzending binnen Europa: pakketverzending Track & Trace Buitenland (€14,-) of aangetekende pakketverzending Track & Trace  Buitenland (€15,50).

Ophalen in Tilburg is ook mogelijk.

 

 

 

 

GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie.

Veilinggegevens
Starttijd14-12-2014 om 13:48
Eindtijd21-12-2014 om 13:48
Openingsbod € 49
Veilingkosten: 15%
AfhalenJa is mogelijk
Objectlocatie Nederland
Verzending

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.