Erwin de Vries - Ingelijste gemengde techniek: "Naakte vrouw" - 1997

Erwin de Vries - Ingelijste gemengde techniek: "Naakte vrouw" - 1997 kopen? Bied vanaf 799!
Erwin de Vries - Ingelijste gemengde techniek: "Naakte vrouw" - 1997 kopen? Bied vanaf 799!Erwin de Vries - Ingelijste gemengde techniek: "Naakte vrouw" - 1997 kopen? Bied vanaf 799!Erwin de Vries - Ingelijste gemengde techniek: "Naakte vrouw" - 1997 kopen? Bied vanaf 799!Erwin de Vries - Ingelijste gemengde techniek: "Naakte vrouw" - 1997 kopen? Bied vanaf 799!Erwin de Vries - Ingelijste gemengde techniek: "Naakte vrouw" - 1997 kopen? Bied vanaf 799!Erwin de Vries - Ingelijste gemengde techniek: "Naakte vrouw" - 1997 kopen? Bied vanaf 799!Erwin de Vries - Ingelijste gemengde techniek: "Naakte vrouw" - 1997 kopen? Bied vanaf 799!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • Erwin de Vries (1929-2018)
Type kunstwerk Tekening / Aquarel
Jaartal 1997
Techniek Gemengde Techniek
Drager Papier
Stijl Modern
Onderwerp Figuren
Ingelijst Ingelijst
Afmetingen 55 x 74 cm (h x b)
Incl. lijst 65 x 84 cm (h x b)
Gesigneerd Handgesigneerd
Ingelijste gemengde techniek(aquarel/pastelkrijt), op papier van Erwin de Vries. Voorstelling van een naakte vrouw. Jaar: 1997. In opdracht: 'Voor Hans'. Afmetingen incl lijst: H65 x b84cm. Afmetingen voorstelling: H55 x b74cm. Het werk is, rechts onderaan, gesigneerd('Erwin'), door de kunstenaar. De authenticiteit van het aangeboden werk wordt volledig gegarandeerd. Een certificaat van echtheid wordt, op aanvraag, gemaild.

Lijsten: Beschadigingen aan lijsten worden niet beschreven. Indien een werk achter glas is ingelijst en het glas is kapot, zal dit wel vermeld worden. Bij foto's van ingelijste werken kan spiegeling zichtbaar zijn.
 
Het werk kan ook worden opgehaald in 's-Gravenzande ( vlakbij Den Haag (Scheveningen), Rotterdam en Delft en 5 minuten van het strand). De termijn voor het ophalen, bij vooruitbetaling, is zeer ruim. M.a.w. de koper kan het werk weken of zelfs maanden later ophalen en het zo mogelijk combineren met een bezoek aan één van de bovengenoemde steden of het strand. Het werk kan ook worden verstuurd met Swift(kleine kunstkoerier).
Conditie
ConditieZeer Goed
Transport
Afhalen Het werk is af te halen op locatie. Als koper dient u zelf verpakkingsmateriaal mee te nemen. De locatie is: 's-gravenzande, Nederland
koeriersdienstBen u niet in staat om een werk zelf af te halen, dan kunt u een koeriersdienst inschakelen om het werk te laten afhalen. Klik hier voor meer informatie over hoe dit werkt en bekijk de tarieven.
VerzendenDoor het formaat of de kwetsbaarheid is het niet mogelijk om dit item via reguliere post te verzenden

Garantie
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie .

Erwin de Vries (1929-2018) 

Surinaams SurinaamsNederlands Nederlands Alle items van deze kunstenaar (5)

Geplaatst door  KiewitKunst
Lid sinds 2011
6458 verkochte items
Alle items van deze verkoper (731)
84 cm
65 cm
74 cm
55 cm