• Populair
  • 1e keer aangeboden
  • Aftersale
  • Laatste 24u geplaatst
  • Loopt vandaag af
  • Vanaf 1 euro
Deutsch
English
Français

Poppe Damave - ets: 2 mannen

Poppe Damave - ets: 2 mannen kopen? Bied vanaf 49!
Poppe Damave - ets: 2 mannen kopen? Bied vanaf 49!Poppe Damave - ets: 2 mannen kopen? Bied vanaf 49!Poppe Damave - ets: 2 mannen kopen? Bied vanaf 49!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Poppe Damave (1921-1988)
TypeGrafiek (handgesigneerd)
Periode1945 t/m 1999
TechniekEts
DragerPapier
IngelijstNiet Ingelijst
Afmetingen21.5 cm x 11.5 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
Ets van Poppe Damave. Een iets andere voorstelling dan de gebruikelijke landschappen van Poppe Damave. Afmetingen blad: H21.5 x b11.5cm. Afmeting voorstelling: H14 x b10 cm.Het werk is rechtsonder gesigneerd met potlood door de kunstenaar. De authenticiteit van dit werk wordt volledig gegarandeerd. Een certificaat van echtheid kan, op aanvraag, worden gemaild.


Bij aankoop kan het werk worden opgehaald in 's-Gravenzande ( vlakbij Den Haag (Scheveningen), Rotterdam en Delft en 5 minuten van het strand). De termijn voor het ophalen , bij vooruitbetaling, is zeer ruim, m.a.w. de koper kan het werk weken of zelfs maanden later ophalen en het zo mogelijk combineren met een bezoek aan één van de bovengenoemde steden of het strand. Het werk kan ook worden verstuurd. Onze verzenddagen zijn dinsdag en donderdag. Het werk kan in een envelop, tussen karton, verzonden worden voor 5,50 euro binnen Nederland en 9,50 naar België.

ConditieGoed

Het werk heeft ingelijst gezeten want het is heel licht verkleurd binnen de randen van het oude passe-partout, goed ingelijst met nieuw passe-partout valt dit niet meer op. Er zitten wat plak resten bovenaan van een vorige inlijsting.

GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie.

Veiling is afgelopen
VEILINGGEGEVENS
Starttijd:26-07-2022 om 15:37
Eindtijd:06-08-2022 om 19:29
Openingsbod € 49
Veilingkosten: 15%
AfhalenJa is mogelijk
Objectlocatie'S-GRAVENZANDE, Nederland
VerzendingWereldwijd

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.