Niet of onleesbaar gesigneerd - Ets / aquatint, Grazing - Early Morning - Verkocht

Niet of onleesbaar gesigneerd - Ets / aquatint, Grazing - Early Morning kopen? Bied vanaf 1!
Niet of onleesbaar gesigneerd - Ets / aquatint, Grazing - Early Morning kopen? Bied vanaf 1!Niet of onleesbaar gesigneerd - Ets / aquatint, Grazing - Early Morning kopen? Bied vanaf 1!Niet of onleesbaar gesigneerd - Ets / aquatint, Grazing - Early Morning kopen? Bied vanaf 1!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Niet of onleesbaar gesigneerd
TypeGrafiek (handgesigneerd)
Periode1945 t/m 1999
TechniekEts/Aquatint
DragerPapier
OnderwerpLandschap
IngelijstNiet Ingelijst
Afmetingen49 cm x 64 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
Oplage3/200

LET OP: Dit item wordt geveild door Kunstveiling in opdracht van de inbrenger. Voor items aangeboden door de Veilingmeester of Veilingmeester_Collecties zelf, gelden de volgende speciale voorwaarden.

Toeslag: Op deze werken zit een toeslag voor de koper van 10,- euro per gewonnen item. Deze toeslag geldt alleen voor werken aangeboden door de Veilingmeester. Zie hiervoor ook onze veilingregels. 


Afhandeling: Wanneer u de hoogste bieder bent, ontvangt u na afloop van de veiling per e-mail van ons een factuur voor de aangekochte werken. Hierin vindt u de details m.b.t. de betaling. Werken kunnen op werkdagen tussen 09.15 - 17.15 uur worden afgehaald op het kantoor van Kunstveiling in Amsterdam-Zuidoost. Als u uw aankoop afhaalt, betaalt u geen extra kosten.


Bezichtigen: Het is ook mogelijk om dit werk vooraf te bezichtigen. Ondanks de aankoopgarantie van Kunstveiling waar uw werk onder valt, kunt u het werk bekijken voordat u een bod uitbrengt. Bezichtigen kan op de vestiging van Kunstveiling in Amsterdam-Zuidoost op werkdagen tussen 09.15 - 17.15 uur. 


Vragen: Wij streven ernaar zo veel mogelijk informatie te geven in de veilingomschrijving. Heeft u echter nog vragen, gebruik dan de button ‘Vraag de verkoper’ om contact met ons op te nemen. Andere items die wij aanbieden, kunt u bekijken door op de naam van de verkoper te klikken.


Administratieve code: 


QQAA 

ConditieZeer Goed
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

Niet of onleesbaar gesigneerd

Alle items van deze kunstenaar (44)
Geplaatst door  Veilingmeester
FA. (330)

Lid sinds 2010
46952 verkochte items
Alle items van deze verkoper (651)
Pinterest
64 cm
49 cm
Dit item is verkocht voor 1,00
VEILINGGEGEVENS
Starttijd:08-10-2018 om 13:38
Eindtijd:16-10-2018 om 21:56
Biedingen (1)
yookoo
15 okt. / 00:53
€ 1
Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.