Eugène Brands - ingelijste grote gouache - 1963 (nieuwe lijst!)

Eugène Brands - ingelijste grote gouache - 1963 (nieuwe lijst!) kopen? Bied vanaf 2495!
Eugène Brands - ingelijste grote gouache - 1963 (nieuwe lijst!) kopen? Bied vanaf 2495!Eugène Brands - ingelijste grote gouache - 1963 (nieuwe lijst!) kopen? Bied vanaf 2495!Eugène Brands - ingelijste grote gouache - 1963 (nieuwe lijst!) kopen? Bied vanaf 2495!Eugène Brands - ingelijste grote gouache - 1963 (nieuwe lijst!) kopen? Bied vanaf 2495!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • Eugène Brands (1913-2002)
Type kunstwerk Tekening / Aquarel
Jaartal 1963
Techniek Gouache
Drager Papier
Stijl Modern
Onderwerp Abstract
Ingelijst Ingelijst
Afmetingen 56 x 46 cm (h x b)
Incl. lijst 75 x 65 cm (h x b)
Gesigneerd Handgesigneerd
In nieuwe houten lijst ingelijst groot werk van Eugene Brands. Jaar: 1963. Afmetingen voorstelling: H56 x b46 cm. Afmetingen inclusief lijst: H75 x b65 cm. Het werk is rechtsonder gesigneerd en gedateerd. Ook op de achterzijde is het werk gesigneerd.

Volgrecht: Voor werken met een totale prijs (inclusief veilingkosten maar exclusief BTW) boven de 3000,- euro, is het wettelijk Volgrecht van maximaal 4% van toepassing. (Dit geldt niet voor kunst van kunstenaars die langer dan 70 jaar geleden zijn overleden). Het volgrecht dient betaald te worden door de koper. Kunstveiling zal zorg dragen voor de financiële afwikkeling van de Volgrecht-vergoeding volgens de vastgelegde bepalingen.

Bij aankoop kan het werk worden opgehaald in 's-Gravenzande ( vlakbij Den Haag (Scheveningen), Rotterdam en Delft en 10 minuten van het strand). De termijn voor het ophalen, bij vooruitbetaling, is zeer ruim. M.a.w. de koper kan het werk weken of zelfs maanden later ophalen en het zo mogelijk combineren met een bezoek aan één van de bovengenoemde steden of het strand. We kunnen het werk ook verzenden met een kleine kunstkoerier(Swift).
Conditie
ConditieNieuwstaat
Transport
Afhalen Het werk is af te halen op locatie. Als koper dient u zelf verpakkingsmateriaal mee te nemen. De locatie is: 's-gravenzande, Nederland
koeriersdienstBen u niet in staat om een werk zelf af te halen, dan kunt u een koeriersdienst inschakelen om het werk te laten afhalen. Klik hier voor meer informatie over hoe dit werkt en bekijk de tarieven.
VerzendenDoor het formaat of de kwetsbaarheid is het niet mogelijk om dit item via reguliere post te verzenden

Garantie
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie .