Eugène Brands - Litho: Abstracte compositie - 1968 (nieuwstaat!)

Eugène Brands - Litho: Abstracte compositie - 1968 (nieuwstaat!) kopen? Bied vanaf 225!
Eugène Brands - Litho: Abstracte compositie - 1968 (nieuwstaat!) kopen? Bied vanaf 225!Eugène Brands - Litho: Abstracte compositie - 1968 (nieuwstaat!) kopen? Bied vanaf 225!Eugène Brands - Litho: Abstracte compositie - 1968 (nieuwstaat!) kopen? Bied vanaf 225!Eugène Brands - Litho: Abstracte compositie - 1968 (nieuwstaat!) kopen? Bied vanaf 225!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • Eugène Brands (1913-2002)
Type kunstwerk Grafiek (handgesigneerd)
Jaartal 1968
Techniek Litho
Drager Papier
Stijl Modern
Onderwerp Abstract
Ingelijst Niet Ingelijst
Afmetingen 30 x 38 cm (h x b)
Gesigneerd Handgesigneerd
Oplage H.C
Litho van Eugene Brands. Abstracte compositie. Jaar: 1968. Oplage: H.C. Afmetingen blad: H30 x b38cm. Het werk is rechts onderaan, gesigneerd door de kunstenaar. De authenticiteit van dit werk wordt volledig gegarandeerd. Een certificaat van echtheid kan, op aanvraag, worden gemaild.


Bij aankoop kan het werk worden opgehaald in 's-Gravenzande ( vlakbij Den Haag (Scheveningen), Rotterdam en Delft en 5 minuten van het strand). De termijn voor het ophalen , bij vooruitbetaling, is zeer ruim, m.a.w. de koper kan het werk weken of zelfs maanden later ophalen en het zo mogelijk combineren met een bezoek aan één van de bovengenoemde steden of het strand. We kunnen het werk ook verzenden met Postnl. Onze verzenddagen zijn dinsdag en donderdag.
Conditie
ConditieNieuwstaat
Transport
Afhalen Het werk is af te halen op locatie. Als koper dient u zelf verpakkingsmateriaal mee te nemen. De locatie is: 's-gravenzande, Nederland
koeriersdienstBen u niet in staat om een werk zelf af te halen, dan kunt u een koeriersdienst inschakelen om het werk te laten afhalen. Klik hier voor meer informatie over hoe dit werkt en bekijk de tarieven.
VerzendenDoor het formaat of de kwetsbaarheid is het niet mogelijk om dit item via reguliere post te verzenden

Garantie
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie .