Teun Voeten - Foto, Empire 150 - Ingelijst - Verkocht

Teun Voeten - Foto, Empire 150 - Ingelijst kopen? Bied vanaf 50!
Teun Voeten - Foto, Empire 150 - Ingelijst kopen? Bied vanaf 50!Teun Voeten - Foto, Empire 150 - Ingelijst kopen? Bied vanaf 50!Teun Voeten - Foto, Empire 150 - Ingelijst kopen? Bied vanaf 50!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Teun Voeten (1961)
TypeFotografie
Periode2000 t/m Heden
TechniekPortfolio
OnderwerpStadsgezicht
IngelijstIngelijst
Afmetingen46 cm x 29 cm (h x b)
Lijst68 cm x 48 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
Oplage21/250
Foto van Teun Voeten uit de serie NYC-foto's.

Dit item wordt geveild door Kunstveiling in opdracht van de inbrenger. Voor items aangeboden door de Veilingmeester of Veilingmeestercollecties zelf, gelden de volgende voorwaarden:

Passe-partout/lijsten: Beschadigingen aan lijsten worden niet beschreven. Indien een werk achter glas is ingelijst en het glas kapot is, zal dit wel vermeld worden. Passe-partouts worden op geen enkele manier gegarandeerd en ook niet altijd meegezonden.

Oplage: Het oplagenummer op de foto kan afwijken van het hierboven genoemde correcte oplagenummer. Als wij meerdere exemplaren hebben in gelijke conditie, maken wij niet voor elk blad een nieuwe foto.

Afhandeling: Wanneer u de hoogste bieder bent, ontvangt u na afloop van de veiling per e-mail van ons een factuur voor de aangekochte werken. Hierin vindt u de details m.b.t. de betaling en de afhandeling.

Bezichtigen: De aankoop valt onder de aankoopgarantie van Kunstveiling. Wilt u toch een werk bezichtigen voordat u een bod uitbrengt, dan is dat mogelijk op afspraak op de vestiging van Kunstveiling in Amstelveen (Dinsdag t/m vrijdag tussen 11.00 - 17.15 uur). Neemt u hiervoor contact met ons op.

Vragen: Wij streven ernaar zo veel mogelijk informatie te geven in de veilingomschrijving. Heeft u echter nog vragen, gebruik dan de button ‘Vraag de verkoper’ om contact met ons op te nemen. Andere items die wij aanbieden, kunt u bekijken door op de naam van de verkoper te klikken.

Volgrecht: Voor werken met een totale prijs (inclusief veilingkosten maar exclusief BTW) boven de 3000,- euro, is het wettelijk Volgrecht van maximaal 4% van toepassing. Het volgrecht dient betaald te worden door de koper. Kunstveiling zal zorg dragen voor de financiële afwikkeling van de Volgrecht-vergoeding volgens de vastgelegde bepalingen.

Voor internationale kopers: Dit item wordt aangeboden door Kunstveiling.nl. Indien u het item wint, ontvangt u een Nederlandse aankoopfactuur van Kunstveiling.nl.

ConditieZeer Goed

GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

Teun Voeten (1961)

NederlandsNederlandsAlle items van deze kunstenaar (1)
Geplaatst door  VeilingmeesterCollecties
FA. (251 )

Lid sinds 2013
30536 verkochte items
Alle items van deze verkoper (15)
Pinterest
48 cm
68 cm
29 cm
46 cm
Dit item is verkocht voor 57,50 (Incl. 15% veilingkosten)
VEILINGGEGEVENS
Starttijd:01-08-2022 om 16:11
Eindtijd:08-08-2022 om 19:02
Biedingen (1)
VoorOnno
08 aug. / 18:56
€ 50
Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.