• Populair
  • Loopt vandaag af
  • 1e keer aangeboden
  • Vanaf 1 euro
  • Vandaag geplaatst
  • Laatste kans
  • Alleen aftersale
Deutsch
English
Français

Francisca Zijlstra, bronzen penning 200 jaar Teylers Stichting - Verkocht

Francisca Zijlstra, bronzen penning 200 jaar Teylers Stichting kopen? Bied vanaf 20!
Dit item is verkocht Toon item

Verkoopprijs: € 25,00

Vergelijkbaar item plaatsen
Francisca Zijlstra, bronzen penning 200 jaar Teylers Stichting kopen? Bied vanaf 20!
Francisca Zijlstra, bronzen penning 200 jaar Teylers Stichting kopen? Bied vanaf 20!Francisca Zijlstra, bronzen penning 200 jaar Teylers Stichting kopen? Bied vanaf 20!
Francisca Zijlstra, bronzen penning 200 jaar Teylers Stichting kopen? Bied vanaf 20!Francisca Zijlstra, bronzen penning 200 jaar Teylers Stichting kopen? Bied vanaf 20!
Vergelijkbaar item plaatsen
Verkoper

Geplaatst door  Veilingmeester
FA. (314)

Lid sinds 2010
43124 verkochte items
Alle items van deze verkoper (603)
  • Francisca Zijlstra (1950)
TypeBeeld / Object
Periode1945 t/m 1999

Kunstenaar: Francisca Zijlstra
Titel: 200 jaar Teylers Stichting
Jaartal: 1979
Afmetingen beeld: Diameter 58 mm, dikte 5 mm
Oplage: Onbekend
Materiaal: Gepatineerd brons
Gewicht: 96 gram
Conditie: In goede staat
Herkomst: Vereniging voor Penningkunst

Verzendkosten:
Dit werk kan worden verzonden zonder lijst voor 10 euro in pakket/koker. Afhalen in Amsterdam-ZO tijdens kantooruren (op afspraak) zonder extra kosten. Aankopen bij de Veilingmeester kunnen, indien mogelijk, gecombineerd worden om de verzendkosten te beperken.

Als u de hoogste bieder bent ontvangt u na afloop van de veiling van ons een factuur voor de aangekochte werken. Heeft u nog andere biedingen lopen dan wachten wij over het algemeen met het versturen van de factuur totdat al uw biedingen in die week zijn afgelopen, zodat de aankopen op 1 factuur gezet kunnen worden.

Garantie:
Dit werk is volledig door Kunstveiling.nl gegarandeerd.
Dit geldt voor alle werken aangeboden door de Veilingmeester op Kunstveiling.nl, tenzij nadrukkelijk anders is vermeld. Mocht blijken dat het werk niet juist is omschreven, zowel m.b.t. de conditie als de authenticiteit, dan ontvangt u de volledige aankoop terug.

De standaard garantie op werken is 3 weken, maar kan in overleg verlengd worden. Als u een werk afhaalt en heeft gecontroleerd, vervalt de garantie op de conditie. Vanzelfsprekend blijft de garantie op authenticiteit dan wel van kracht.

Bezichtigen:
Het is mogelijk om dit werk vooraf te bezichtigen. Ondanks dat u een aankoopgarantie heeft, kunt u het werk bekijken voordat u een bod uitbrengt. U kunt contact opnemen via de knop “Stel de verkoper een vraag” om een afspraak te maken. Bezichtigen kan in Diemen, tijdens kantooruren, maar alleen op afspraak.

Wij streven er naar zo veel mogelijk informatie te geven in de veilingomschrijving. Heeft u echter nog vragen, gebruik dan de “Stel de verkoper een vraag” link om contact met ons op te nemen. Kijkt u verder bij onze andere items door op de button “Alle items van deze verkoper” te klikken.

GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item
Dit item is verkocht voor 25,00
VEILINGGEGEVENS
Starttijd:15-11-2013 om 12:12
Eindtijd:25-11-2013 om 12:12
Biedingen (2)
Jules76
18 nov. / 15:07
€ 25
Braamberg
16 nov. / 22:13
€ 20
Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.