Fred Bergisch: Pasteltekening. Figuren in doeken - Verkocht

Fred Bergisch: Pasteltekening. Figuren in doeken kopen? Bied vanaf 35!
Fred Bergisch: Pasteltekening. Figuren in doeken kopen? Bied vanaf 35!Fred Bergisch: Pasteltekening. Figuren in doeken kopen? Bied vanaf 35!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Fred Bergisch (1932)
TypeSchilderij
Periode1900 t/m 1944

Groot formaat pastel/potlood tekening van Fred Bergisch. Op groen papier.
 

Titel: 3 figuren in doeken/dekens?
Jaartal: 1986
Afmetingen beeld: 70 cm x 50 cm  
Gesigneerd: Ja, handgesigneerd met potlood
Ingelijst: Nee
Materiaal: Potlood/Krijttekening op groen papier (met linnenstructuur).
 


Conditie:
In zeer goede staat

Kleine beschadigingen aan lijsten en passe-partouts worden niet beschreven, tenzij een lijst een nadrukkelijke meerwaarde heeft. Indien een werk achter glas is ingelijst en het glas is kapot, zal dit wel vermeld worden.
(Bij het fotograferen van werken op papier worden magneten gebruikt die op de foto zichtbaar kunnen zijn.)

 

Verzendkosten:
Dit werk kan verzonden worden voor 10 euro in een koker/pakket. Afhalen kan in Diemen op afspraak tijdens kantooruren zonder extra kosten.
Aankopen bij de Veilingmeester kunnen, indien mogelijk, gecombineerd worden om de verzendkosten te beperken.
 

Als u de hoogste bieder bent ontvangt u na afloop van de veiling van ons een factuur voor de aangekochte werken. Heeft u nog andere biedingen lopen dan wachten wij over het algemeen met het versturen van de factuur totdat al uw biedingen in die week zijn afgelopen, zodat de aankopen op 1 factuur gezet kunnen worden.


Garantie:
Dit werk is volledig door Kunstveiling.nl gegarandeerd.
Dit geldt voor alle werken aangeboden door de Veilingmeester op Kunstveiling.nl, tenzij nadrukkelijk anders is vermeld. Mocht blijken dat het werk niet juist is omschreven, zowel m.b.t. de conditie als de authenticiteit, dan ontvangt u de volledige aankoop terug.
 

De standaard garantie op werken is 3 weken, maar kan in overleg verlengd worden. Als u een werk afhaalt en heeft gecontroleerd, vervalt de garantie op de conditie. Vanzelfsprekend blijft de garantie op authenticiteit dan wel van kracht.

 

Bezichtigen:
Het is mogelijk om dit werk vooraf te bezichtigen. Ondanks dat u een aankoopgarantie heeft, kunt u het werk bekijken voordat u een bod uitbrengt. U kunt contact opnemen via de knop “Stel de verkoper een vraag” om een afspraak te maken. Bezichtigen kan in Diemen, tijdens kantooruren, maar alleen op afspraak.

Wij streven er naar zo veel mogelijk informatie te geven in de veilingomschrijving. Heeft u echter nog vragen, gebruik dan de “Stel de verkoper een vraag” link om contact met ons op te nemen. Kijkt u verder bij onze andere items door op de button “Alle items van deze verkoper” te klikken.

 

GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

Fred Bergisch (1932)

Nederlands Nederlands

Geplaatst door  Veilingmeester
FA. (350)

Lid sinds 2010
48161 verkochte items
Alle items van deze verkoper (687)
Pinterest
Dit item is verkocht voor 35,00
VEILINGGEGEVENS
Starttijd:24-09-2012 om 15:45
Eindtijd:01-10-2012 om 15:45
Biedingen (1)
jojansen
01 okt. / 07:34
€ 35
Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.