• Populair
  • 1e keer aangeboden
  • Aftersale
  • Laatste 24u geplaatst
  • Loopt vandaag af
  • Vanaf 1 euro
Deutsch
English
Français

Dirk de Herder - Gealtinezilverdruk: De Gracht Amsterdam

Dirk de Herder - Gealtinezilverdruk: De Gracht Amsterdam kopen? Bied vanaf 295!
Dirk de Herder - Gealtinezilverdruk: De Gracht Amsterdam kopen? Bied vanaf 295!Dirk de Herder - Gealtinezilverdruk: De Gracht Amsterdam kopen? Bied vanaf 295!Dirk de Herder - Gealtinezilverdruk: De Gracht Amsterdam kopen? Bied vanaf 295!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Dirk de Herder (1914-2003)
TypeFotografie
Periode1945 t/m 1999
TechniekSilverprint (Klassieke Foto)
StijlModern
OnderwerpStadsgezicht
IngelijstNiet Ingelijst
Afmetingen22 cm x 16.5 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
Gelatinezilverdruk van Dirk de Herder (1914-2003).  Afmetingen foto: H22 x b16.5cm. Het werk is achterop gesigneerd en voorzien van een atelier stempel, De authenticiteit van het aangeboden werk wordt volledig gegarandeerd. Een certificaat van echtheid kan, op aanvraag, worden gemaild.


Bij aankoop kan het werk worden opgehaald in 's-Gravenzande ( vlakbij Den Haag (Scheveningen), Rotterdam en Delft en 5 minuten van het strand). De termijn voor het ophalen , bij vooruitbetaling, is zeer ruim, m.a.w. de koper kan het werk weken of zelfs maanden later ophalen en het zo mogelijk combineren met een bezoek aan één van de bovengenoemde steden of het strand. We kunnen het werk ook verzenden. Onze verzenddagen zijn dinsdag en donderdag.

De Herder, dichter onder de fotografen. De Herder is een dichter onder de fotografen, niet alleen omdat zijn foto’s vaak een poëtische uitstraling hebben, maar ook omdat hij met weinig veel kan zeggen. Gemaakt vanuit een bevlogenheid en persoonlijke betrokkenheidvormen zijn foto’s een visueel dagboek. In al zijn foto’s speelt het doen en laten van de mens de een belangrijke rol. Niet de groep, maar de eenlingstaat centraal. Schoonheidsbeleving en optimisme markeren zijn vroege foto’s, terwijl in latere jaren steeds vaker de vergankelijkheidsgedachte doorklinkt. Hoewel hij in zijn lange, boeiende leven vrijwel nooit een flitsapparaat gebruikte, belicht De Herder in zijn boek in korte flitsen gebeurtenissen die voor hem op het netvlies gegrift staan en waarin hij de lezer, maar vooral de kijker, wil laten delen
ConditieGoed

Klein "krasje" in de lucht boven de grachtenpanden.

GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie.

Dirk de Herder (1914-2003)

NederlandsNederlandsAlle items van deze kunstenaar (6)
Geplaatst door  KiewitKunst
FA. (172)

Lid sinds 2011
5445 verkochte items
Alle items van deze verkoper (302)
Pinterest
16.5 cm
22 cm
Veiling is afgelopen
VEILINGGEGEVENS
Starttijd:19-09-2022 om 21:21
Eindtijd:25-09-2022 om 21:48
Openingsbod € 295
Veilingkosten: 15%
AfhalenJa is mogelijk
Objectlocatie's-Gravenzande, Nederland
VerzendingAlleen binnen Europa

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.