Cole Morgan - gemengde techniek: karate - 1986

Cole Morgan - gemengde techniek: karate - 1986 kopen? Bied vanaf 995!
Cole Morgan - gemengde techniek: karate - 1986 kopen? Bied vanaf 995!Cole Morgan - gemengde techniek: karate - 1986 kopen? Bied vanaf 995!Cole Morgan - gemengde techniek: karate - 1986 kopen? Bied vanaf 995!Cole Morgan - gemengde techniek: karate - 1986 kopen? Bied vanaf 995!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Cole Morgan (1950)
TypeSchilderij
Jaartal1986
TechniekGemengde Techniek
DragerPapier
StijlModern
OnderwerpSport
IngelijstIngelijst
Afmetingen70 cm x 100 cm (h x b)
Lijst71 cm x 101 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd

Gemengde techniek op papier, gesigneerd en gedateerd 'Cole Morgan' 86 '(rechtsonder), getiteld, opnieuw gedateerd, genummerd' 623 'en gegraveerd met Afmetingen (H70 x b100cm). Techniek op het etiket van de kunstenaar (op de achterkant); ingelijst zonder glas. De authenticiteit van het aangeboden werk wordt volledig gegarandeerd. Een certificaat van echtheid kan, op aanvraag, worden gemaild.

Passe-partout/lijsten: Beschadigingen aan lijsten worden niet beschreven. Indien een werk achter glas is ingelijst en het glas kapot is, zal dit wel vermeld worden. Bij foto's van ingelijste werken kan spiegeling zichtbaar zijn.

Bij aankoop kan het werk worden opgehaald in 's-Gravenzande ( vlakbij Den Haag (Scheveningen), Rotterdam en Delft en 5 minuten van het strand). De termijn voor het ophalen , bij vooruitbetaling, is zeer ruim, m.a.w. de koper kan het werk weken of zelfs maanden later ophalen en het zo mogelijk combineren met een bezoek aan één van de bovengenoemde steden of het strand. We kunnen het werk ook verzenden. Onze verzenddagen zijn dinsdag en donderdag.

Cole Morgan, geboren in New York in 1950, groeide op in New Mexico. Dit aspect, het opgroeien in een land van de ‘cowboys en indianen’ komt sterk terug in zijn werk. Met name in zijn oudere werken. Cole maakt niet alleen prachtige schilderijen maar tevens werk op papier, zeefdrukken alsmede ruimtelijke werken. Cole heeft een aantal jaren in Nederland gewoond maar heeft gekozen voor het wonen en werken in Antwerpen. Het prachtige werk van Cole wordt breed over de aardbol door zeer velen gewaardeerd.

Gallery238-Amsterdam heeft meerdere schilderijen en zeefdrukken van Cole Morgan in stock.

ConditieGoed

In goede staat

GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie.

Cole Morgan (1950)

Nederlands NederlandsAmerikaans Amerikaans Alle items van deze kunstenaar (5)

Geplaatst door  KiewitKunst
FA. (175)

Lid sinds 2011
5594 verkochte items
Alle items van deze verkoper (339)
Pinterest
101 cm
71 cm
100 cm
70 cm
Veiling is afgelopen
VEILINGGEGEVENS
Starttijd:13-07-2022 om 16:07
Eindtijd:22-07-2022 om 20:09
Openingsbod € 995
Veilingkosten: 15%
AfhalenJa is mogelijk
Objectlocatie'S-GRAVENZANDE,  Nederland
VerzendingAlleen per koerier

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.