Mirjam Hagoort - Gemengde techniek op doek en paneel, Zonder titel - Ingelijst (Zeer groot) - Verkocht

Mirjam Hagoort - Gemengde techniek op doek en paneel, Zonder titel - Ingelijst (Zeer groot) kopen? Bied vanaf 150!
Mirjam Hagoort - Gemengde techniek op doek en paneel, Zonder titel - Ingelijst (Zeer groot) kopen? Bied vanaf 150!Mirjam Hagoort - Gemengde techniek op doek en paneel, Zonder titel - Ingelijst (Zeer groot) kopen? Bied vanaf 150!Mirjam Hagoort - Gemengde techniek op doek en paneel, Zonder titel - Ingelijst (Zeer groot) kopen? Bied vanaf 150!Mirjam Hagoort - Gemengde techniek op doek en paneel, Zonder titel - Ingelijst (Zeer groot) kopen? Bied vanaf 150!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Mirjam Hagoort (1961)
TypeSchilderij
Jaartal1999
TechniekGemengde Techniek
DragerCanvas (Doek)
IngelijstIngelijst
Afmetingen200 cm x 98 cm (h x b)
Lijst201 cm x 99 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd

Aangekocht bij C.B.K. Rotterdam. Het werk bestaat uit drie aan elkaar geschroefde delen: 2 delen van 60 cm. H en 1 deel van 80 cm. H. Het werk werd verworven op 10/11-90 op een expositie getiteld 'The Nude' bij het Centrum Beeldende Kunst Rotterdam.
Herkomst: Collectie Otto Schaap

LET OP: Dit item wordt geveild door Kunstveiling in opdracht van de inbrenger. Voor items aangeboden door de Veilingmeester of Veilingmeester_Collecties zelf, gelden de volgende speciale voorwaarden.

Passe-partout/lijsten: Beschadigingen aan lijsten worden niet beschreven. Indien een werk achter glas is ingelijst en het glas kapot is, zal dit wel vermeld worden. Passe-partouts worden op geen enkele manier gegarandeerd en ook niet altijd meegezonden. 

Afhandeling: Wanneer u de hoogste bieder bent, ontvangt u na afloop van de veiling per e-mail van ons een factuur voor de aangekochte werken. Hierin vindt u de details m.b.t. de betaling en de afhandeling. Werken kunnen op dinsdag t/m vrijdag tussen 11.00 - 17.15 uur op afspraak worden afgehaald op het kantoor van Kunstveiling in Amsterdam-Zuidoost. Bij het ophalen van uw aankoop betaalt u uiteraard geen bezorg- of verzendkosten.

Bezichtigen: Heeft u interesse in het werk? Het is ook mogelijk om dit werk vooraf te bezichtigen. Ondanks de aankoopgarantie van Kunstveiling waar uw werk onder valt, kunt u het werk bekijken voordat u een bod uitbrengt. Bezichtigen kan op afspraak op de vestiging van Kunstveiling in Amsterdam-Zuidoost op dinsdag t/m vrijdag tussen 11.00 - 17.15 uur. Neemt u hiervoor contact met ons op.

Vragen: Wij streven ernaar zo veel mogelijk informatie te geven in de veilingomschrijving. Heeft u echter nog vragen, gebruik dan de button ‘Vraag de verkoper’ om contact met ons op te nemen. Andere items die wij aanbieden, kunt u bekijken door op de naam van de verkoper te klikken.

Volgrecht: Voor werken met een totale prijs (inclusief veilingkosten maar exclusief BTW) boven de 3000,- euro, is het wettelijk Volgrecht van minimaal 4% van toepassing. Het volgrecht dient betaald te worden door de koper. Kunstveiling zal zorg dragen voor de financiële afwikkeling van de Volgrecht-vergoeding volgens de vastgelegde bepalingen.

ConditieGoed

Wat licht oppervlaktevuil/beschadigd, zie bijvoorbeeld detailfoto.

GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

Mirjam Hagoort (1961)

NederlandsNederlandsAlle items van deze kunstenaar (0)
Geplaatst door  Veilingmeester
FA. (330 )

Lid sinds 2010
46975 verkochte items
Alle items van deze verkoper (669)
Pinterest
99 cm
201 cm
98 cm
200 cm
Dit item is verkocht voor 172,50 (Incl. 15% veilingkosten)
VEILINGGEGEVENS
Starttijd:04-12-2020 om 14:39
Eindtijd:13-12-2020 om 21:38
Biedingen (1)
AndreasPlace
06 dec. / 13:00
€ 150
Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.