• Populair
  • 1e keer aangeboden
  • Aftersale
  • Laatste 24u geplaatst
  • Loopt vandaag af
  • Vanaf 1 euro
Deutsch
English
Français

Gerti Bierenbroodspot - Gemengde techniek op paneel, Zonder titel - Ingelijst

Gerti Bierenbroodspot - Gemengde techniek op paneel, Zonder titel - Ingelijst kopen? Bied vanaf 350!
Gerti Bierenbroodspot - Gemengde techniek op paneel, Zonder titel - Ingelijst kopen? Bied vanaf 350!Gerti Bierenbroodspot - Gemengde techniek op paneel, Zonder titel - Ingelijst kopen? Bied vanaf 350!Gerti Bierenbroodspot - Gemengde techniek op paneel, Zonder titel - Ingelijst kopen? Bied vanaf 350!Gerti Bierenbroodspot - Gemengde techniek op paneel, Zonder titel - Ingelijst kopen? Bied vanaf 350!Gerti Bierenbroodspot - Gemengde techniek op paneel, Zonder titel - Ingelijst kopen? Bied vanaf 350!Gerti Bierenbroodspot - Gemengde techniek op paneel, Zonder titel - Ingelijst kopen? Bied vanaf 350!Gerti Bierenbroodspot - Gemengde techniek op paneel, Zonder titel - Ingelijst kopen? Bied vanaf 350!Gerti Bierenbroodspot - Gemengde techniek op paneel, Zonder titel - Ingelijst kopen? Bied vanaf 350!
Vergelijkbaar item plaatsen
Verkoper

Geplaatst door  Veilingmeester
FA. (320)

Lid sinds 2010
44610 verkochte items
Alle items van deze verkoper (470)
  • Gerti Bierenbroodspot (1940)
TypeSchilderij
Jaartal1970
TechniekGemengde Techniek
DragerPaneel
IngelijstIngelijst
Afmetingen49.5 cm x 74.5 cm (h x b)
Lijst65 cm x 90 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd

Levendig tafereel door Nederlands kunstenares Gerti Bierenbroodspot (1940). Haar oeuvre is sterk geïnspireerd op de archeologische overblijfselen van oude werelden.  Het werk is vervaardigd in verschillende technieken zoals olieverf, gouache en potlood op paneel. 

Bierenbroodpsot studeerde aan de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten en de Rijksakademie van beeldende kunsten in Amsterdam. Ze onderhield nauwe contacten met Stedelijk museum directeur Willem Sandberg en de CoBrA-groep.  Bierenbroodspot heeft verscheidene solotentoonstellingen op haar naam staan in zowel binnen- als buitenland: zo exposeerde ze in o.a.  Amsterdam, Beirut, New York, Amman en Brussel.

Dit item wordt geveild door Kunstveiling in opdracht van de inbrenger. Voor items aangeboden door de Veilingmeester of Veilingmeester_Collecties zelf, gelden de volgende voorwaarden:

Indien van toepassing op het aangeboden item zijn de volgende voorwaarden van kracht:

Bij ingelijst werk of werk in Passe-partout: Beschadigingen aan lijsten worden niet beschreven. Indien een werk achter glas is ingelijst en het glas kapot is, zal dit wel vermeld worden. Passe-partouts worden op geen enkele manier gegarandeerd en ook niet altijd meegezonden.

Bij werk in oplage:  Het oplagenummer op de foto kan afwijken van het hierboven genoemde correcte oplagenummer. Als wij meerdere exemplaren hebben in gelijke conditie, maken wij niet voor elk blad een nieuwe foto.

Afhandeling: Wanneer u de hoogste bieder bent, ontvangt u na afloop van de veiling per e-mail van ons een factuur voor de aangekochte werken. Hierin vindt u de details m.b.t. de betaling en de afhandeling.

Bezichtigen: De aankoop valt onder de aankoopgarantie van Kunstveiling. Wilt u toch een werk bezichtigen voordat u een bod uitbrengt, dan is dat mogelijk op afspraak op de vestiging van Kunstveiling in Amstelveen (Dinsdag t/m vrijdag tussen 11.00 - 17.15 uur). Neemt u hiervoor contact met ons op.

Vragen: Wij streven ernaar zo veel mogelijk informatie te geven in de veilingomschrijving. Heeft u echter nog vragen, gebruik dan de button ‘Vraag de verkoper’ om contact met ons op te nemen. Andere items die wij aanbieden, kunt u bekijken door op de naam van de verkoper te klikken.

Volgrecht: Voor werken met een totale prijs (inclusief veilingkosten maar exclusief BTW) boven de 3000,- euro, is het wettelijk Volgrecht van maximaal 4% van toepassing. Het volgrecht dient betaald te worden door de koper. Kunstveiling zal zorg dragen voor de financiële afwikkeling van de Volgrecht-vergoeding volgens de vastgelegde bepalingen.

Voor internationale kopers: Dit item wordt aangeboden door Kunstveiling.nl. Indien u het item wint, ontvangt u een Nederlandse aankoopfactuur van Kunstveiling.nl.

Dit item valt onder de margeregeling
ConditieRedelijk

Het werk is in redelijke staat. Voornamelijk op de linkerzijde is er in de rode en zwarte partijen aardig wat craquelé te zien. Ook heeft er hier op een aantal plekken de verf geheel losgelaten, zoals is te zien op de foto's. Aan de rechterzijde van de compositie zijn er wat vlekken te zien.  

GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

Gerti Bierenbroodspot (1940)

Alle items van deze kunstenaar(23)
Geplaatst door  Veilingmeester
FA. (320)

Lid sinds 2010
44610 verkochte items
Alle items van deze verkoper (470)
Pinterest
90 cm
65 cm
74.5 cm
49.5 cm
Veiling is afgelopen
VEILINGGEGEVENS
Starttijd:01-08-2022 om 11:21
Eindtijd:07-08-2022 om 20:26
Openingsbod€ 350
Veilingkosten: 15%
AfhalenJa is mogelijk
ObjectlocatieAmstelveen, Nederland
VerzendingAlleen per koerier

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.