Geni Peter - Geni Peter: Olieverf op papier, De kat - Verkocht

Geni Peter: Olieverf op papier, De kat kopen? Bied vanaf 120!
Dit item is verkocht Toon item
Schilderij

Log in of registreer om de opbrengst te bekijken

Vergelijkbaar item plaatsen
Geni Peter: Olieverf op papier, De kat kopen? Bied vanaf 120!
Geni Peter: Olieverf op papier, De kat kopen? Bied vanaf 120!Geni Peter: Olieverf op papier, De kat kopen? Bied vanaf 120!Geni Peter: Olieverf op papier, De kat kopen? Bied vanaf 120!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • Geni Peter (1908-1969)
Type kunstwerk Schilderij
Periode 1900 t/m 1944

Titel: De kat
Jaartal: 1949
Afmetingen blad: 49 cm x 61 cm
Gesigneerd: Gemonogrammeerd met potlood (rechtsonder in de voorstelling)
Materiaal: Olieverf op papier
Ingelijst: Nee
Conditie: In goede staat. Bevat spoor van eerdere inlijsting aan de onderkant van het beeld. De randen bevatten resten van tape aan de achterkant. 
 


Het oplagenummer op de foto(s) kan afwijken van het hierboven genoemde correcte oplagenummer.
 

LET OP: Dit item wordt geveild door Kunstveiling.nl in opdracht van de inbrenger. Voor items aangeboden door Kunstveiling.nl zelf gelden de volgende speciale voorwaarden:

Toeslag: Op deze werken zit een toeslag voor de koper van 10 euro per gewonnen item. Deze toeslag geldt ALLEEN voor werken aangeboden door Kunstveiling.nl zelf. (Zie ook www.kunstveiling.nl/toeslag).

 

Passe-partout: Passe-partouts worden op geen enkele manier gegarandeerd en ook niet altijd meegezonden. Alleen als een werk niet uit het passe-partout te halen is, zal dit vermeld worden.


Afhandeling: Wanneer u de hoogste bieder bent, ontvangt u na afloop van de veiling per e-mail van ons een factuur voor de aangekochte werken. Hierin vindt u de details m.b.t. de betaling. Werken kunnen tijdens kantooruren worden afgehaald op het kantoor van Kunstveiling.nl in Amsterdam. Als u uw aankoop/aankopen afhaalt, betaalt u geen extra kosten.

 

Bezichtigen: Het is mogelijk om dit werk vooraf te bezichtigen. Ondanks dat u een aankoopgarantie heeft, kunt u het werk bekijken voordat u een bod uitbrengt. Bezichtigen kan op het kantoor van Kunstveiling.nl in Amsterdam tijdens kantooruren, tenzij anders staat aangegeven.

 

Vragen: Wij streven ernaar zo veel mogelijk informatie te geven in de veilingomschrijving. Heeft u echter nog vragen, gebruik dan de button ‘Stel de verkoper een vraag’ om contact met ons op te nemen. Andere items die wij aanbieden kunt u bekijken door op de button ‘Alle items van deze verkoper’ te klikken.

 

 

Administratieve code:

QQAA

Transport
Afhalen Het werk is af te halen op locatie. Als koper dient u zelf verpakkingsmateriaal mee te nemen. De locatie is: Amsterdam, Nederland
VerzendenDoor het formaat of de kwetsbaarheid is het niet mogelijk om dit item via reguliere post te verzenden

Garantie
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item