• Populair
  • Loopt vandaag af
  • 1e keer aangeboden
  • Vanaf 1 euro
  • Vandaag geplaatst
  • Laatste kans
  • Alleen aftersale
Deutsch
English
Français

Geo Poggenbeek - aquarel - landschap met ophaalbrug - gesigneerd l.o. - Verkocht

Geo Poggenbeek - aquarel - landschap met ophaalbrug - gesigneerd l.o. kopen? Bied vanaf 495!
Dit item is verkocht Toon item

Verkoopprijs: € 495,00

Vergelijkbaar item plaatsen
Geo Poggenbeek - aquarel - landschap met ophaalbrug - gesigneerd l.o. kopen? Bied vanaf 495!
Geo Poggenbeek - aquarel - landschap met ophaalbrug - gesigneerd l.o. kopen? Bied vanaf 495!Geo Poggenbeek - aquarel - landschap met ophaalbrug - gesigneerd l.o. kopen? Bied vanaf 495!Geo Poggenbeek - aquarel - landschap met ophaalbrug - gesigneerd l.o. kopen? Bied vanaf 495!Geo Poggenbeek - aquarel - landschap met ophaalbrug - gesigneerd l.o. kopen? Bied vanaf 495!Geo Poggenbeek - aquarel - landschap met ophaalbrug - gesigneerd l.o. kopen? Bied vanaf 495!Geo Poggenbeek - aquarel - landschap met ophaalbrug - gesigneerd l.o. kopen? Bied vanaf 495!
Vergelijkbaar item plaatsen
Verkoper

Geplaatst door  martins
FA. (34)

Lid sinds 2015
345 verkochte items
Alle items van deze verkoper (2)
  • Geo Poggenbeek (1853-1903)
TypeTekening / Aquarel
Periode1900 t/m 1944

Een schitterend aquarel van de oude meester Geo Poggenbeek. Gesigneerd l.o. (half achter de lijst). Dit werk is afkomstig uit het Gemeentemuseum Den Haag. Afmetingen: 45 cm. x 33 cm. ( met lijst ). Conditie: zeer goed. Dit museaal werk is mooi achter museumglas ingelijst. Het aquarel wordt verzekerd verzonden. Afhalen is echter ook een optie.

Info:
Geo Poggenbeek was de enige Amsterdamse schilder die nauw kontakt hield met de Haagse school. Een tijd lang schilderde hij dezelfde eenden, kalveren en wilgen als Willem Maris. Echter de invloed van A. Mauve met zijn zachte en lichte toon was belangrijker. De toon en compositie van zijn werk kan vergeleken worden met Boudin en Corot. Poggenbeek begon te schilderen op zijn 19de en studeerde aan de Amsterdamse academie. Hij is ook bekend  door studies van oude Hollandse steden. Werk van hem is in het bezit van de grote musea in Nederland.

GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie.

Dit item is verkocht voor 495,00
VEILINGGEGEVENS
Starttijd:21-02-2016 om 19:51
Eindtijd:22-02-2016 om 12:55
Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.