• Populair
 • Loopt vandaag af
 • 1e keer aangeboden
 • Vanaf 1 euro
 • Vandaag geplaatst
 • Laatste kans
 • Alleen aftersale
Deutsch
English
Français

Georg Koenigstein: Gouache, Landschap met vrouwelijk naakt - Ingelijst + boek - Verkocht

Georg Koenigstein: Gouache, Landschap met vrouwelijk naakt - Ingelijst + boek kopen? Bied vanaf 150!
Dit item is verkocht Toon item

Verkoopprijs: € 150,00

Vergelijkbaar item plaatsen
Georg Koenigstein: Gouache, Landschap met vrouwelijk naakt - Ingelijst + boek kopen? Bied vanaf 150!
Georg Koenigstein: Gouache, Landschap met vrouwelijk naakt - Ingelijst + boek kopen? Bied vanaf 150!Georg Koenigstein: Gouache, Landschap met vrouwelijk naakt - Ingelijst + boek kopen? Bied vanaf 150!
Vergelijkbaar item plaatsen
Verkoper

Geplaatst door  Veilingmeester
FA. (317)

Lid sinds 2010
43347 verkochte items
Alle items van deze verkoper (621)
 • Georg Konigstein (1937)
TypeSchilderij
Periode1945 t/m 1999

Zeer mooie ingelijste gouache van Georg Koenigstein + het boek: Bernard Hassenberger, Georg Koenigstein, Vienna-Klosterneuburg, 1996

Titel: Landschap met vrouwelijk naakt
Jaartal: 1993
Afmetingen beeld: 22,7 cm x 32 cm (afmetingen lijst: 56,5 cm x 63,5 cm)
Gesigneerd: Ja, handgeschreven met potlood linksonder
Ingelijst: Ja, in mooie witte decoratieve lijst; kan direct aan de muur
Materiaal: Gouache op geschept papier

Conditie:
In perfecte staat

Kleine beschadigingen aan lijsten en passe-partouts worden niet beschreven, tenzij een lijst een nadrukkelijke meerwaarde heeft. Indien een werk achter glas is ingelijst en het glas is kapot, zal dit wel vermeld worden. Bij foto´s van ingelijste werken kan spiegeling zichtbaar zijn.


Verzendkosten:
Dit werk kan niet worden verzonden.  Afhalen in Amsterdam-ZO tijdens kantooruren (op afspraak) zonder extra kosten. Bezorging is mogelijk voor 40 euro binnen NL (M.u.v. De Eilanden/Zeeuws Vlaanderen).

Aankopen bij de Veilingmeester kunnen, indien mogelijk, gecombineerd worden om de verzendkosten te beperken.

Als u de hoogste bieder bent ontvangt u na afloop van de veiling van ons een factuur voor de aangekochte werken. Heeft u nog andere biedingen lopen dan wachten wij over het algemeen met het versturen van de factuur totdat al uw biedingen in die week zijn afgelopen, zodat de aankopen op 1 factuur gezet kunnen worden.


Garantie:
Dit werk is volledig door Kunstveiling.nl gegarandeerd.
Dit geldt voor alle werken aangeboden door de Veilingmeester op Kunstveiling.nl, tenzij nadrukkelijk anders is vermeld. Mocht blijken dat het werk niet juist is omschreven, zowel m.b.t. de conditie als de authenticiteit, dan ontvangt u de volledige aankoop terug.

De standaard garantie op werken is 3 weken, maar kan in overleg verlengd worden. Als u een werk afhaalt en heeft gecontroleerd, vervalt de garantie op de conditie. Vanzelfsprekend blijft de garantie op authenticiteit dan wel van kracht.

Bezichtigen:
Het is mogelijk om dit werk vooraf te bezichtigen. Ondanks dat u een aankoopgarantie heeft, kunt u het werk bekijken voordat u een bod uitbrengt. U kunt contact opnemen via de knop “Stel de verkoper een vraag” om een afspraak te maken. Bezichtigen kan in Amsterdam-ZO, tijdens kantooruren, maar alleen op afspraak.

Wij streven er naar zo veel mogelijk informatie te geven in de veilingomschrijving. Heeft u echter nog vragen, gebruik dan de “Stel de verkoper een vraag” link om contact met ons op te nemen. Kijkt u verder bij onze andere items door op de button “Alle items van deze verkoper” te klikken.

 

 

GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item
Dit item is verkocht voor 150,00
VEILINGGEGEVENS
Starttijd:16-04-2014 om 13:13
Eindtijd:27-04-2014 om 13:13
Biedingen (1)
Braamberg
25 apr. / 14:41
€ 150
Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.