Gerard Bellaart - Gerard Bellaart: Ets, Portret - Verkocht

Gerard Bellaart - Gerard Bellaart: Ets, Portret  kopen? Bied vanaf 1!
Dit item is verkocht Toon item
Grafiek (handgesigneerd)

Log in of registreer om de opbrengst te bekijken

Vergelijkbaar item plaatsen
Gerard Bellaart - Gerard Bellaart: Ets, Portret  kopen? Bied vanaf 1!
Gerard Bellaart - Gerard Bellaart: Ets, Portret  kopen? Bied vanaf 1!Gerard Bellaart - Gerard Bellaart: Ets, Portret  kopen? Bied vanaf 1!Gerard Bellaart - Gerard Bellaart: Ets, Portret  kopen? Bied vanaf 1!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • Gerard Bellaart (1946)
TypeGrafiek (handgesigneerd)
Periode1945 t/m 1999
TechniekEts
DragerPapier
StijlKlassiek
OnderwerpPortret
IngelijstNiet Ingelijst
Afmetingen33.5 cm x 24.5 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
Oplage3/20

Titel: Portret
Jaartal: Onbekend
Afmetingen blad: 33,5 cm x 24,5 cm (Beeld: 20 cm x 17,5 cm)
Oplage: 3/20
Gesigneerd: Ja, handgeschreven met potlood (rechtsonder)
Materiaal: Ets op papier
Ingelijst: Nee, niet ingelijst
Conditie: In zeer goede staat. Het blad is aan de linker en rechterzijde voorzien van bruin tape. Daarnaast is het blad rondom het beeld verkleurd door een eerdere inlijsting. Bij opnieuw inlijsten niet meer zichtbaar.
Herkomst: Onterfd Goed adviseert en helpt erfgoedbeheerders (musea, gemeentes, etc) bij het verbeteren van hun collecties. Voor de objecten die niet in die collecties thuis horen zoekt Onterfd Goed een goed nieuw thuis. Door een object of kunstwerk te kopen in de veiling, help je ons Nederlands erfgoed te bewaren en weer zichtbaar te maken! Voor meer informatie zie: www.onterfdgoed.nl


Bij foto´s van ingelijste werken kan spiegeling zichtbaar zijn. Het oplagenummer op de foto(‘s) kan afwijken van het hierboven genoemde correcte oplagenummer.

 

LET OP: Dit item wordt geveild door Kunstveiling.nl in opdracht van de inbrenger. Voor items aangeboden door Kunstveiling.nl zelf gelden de volgende speciale voorwaarden.

Toeslag: Op deze werken zit een toeslag voor de koper van 10 euro per gewonnen item. Deze toeslag geldt ALLEEN voor werken aangeboden door Kunstveiling.nl zelf. (Zie ook www.kunstveiling.nl/toeslag).

 

Passe-partout/lijsten: Beschadigingen aan lijsten worden niet beschreven. Indien een werk achter glas is ingelijst en het glas kapot is, zal dit wel vermeld worden. Passe-partouts worden op geen enkele manier gegarandeerd en ook niet altijd meegezonden. Alleen als een werk niet uit het passe-partout te halen is, zal dit vermeld worden.

 

Afhandeling: Wanneer u de hoogste bieder bent, ontvangt u na afloop van de veiling per e-mail van ons een factuur voor de aangekochte werken. Hierin vindt u de details m.b.t. de betaling. Werken kunnen tijdens kantooruren worden afgehaald op het kantoor van Kunstveiling.nl in Amsterdam. Als u uw aankoop/aankopen afhaalt, betaalt u geen extra kosten.

 

Bezichtigen: Het is mogelijk om dit werk vooraf te bezichtigen. Ondanks dat u een aankoopgarantie heeft, kunt u het werk bekijken voordat u een bod uitbrengt. Bezichtigen kan op het kantoor van Kunstveiling.nl in Amsterdam tijdens kantooruren, tenzij anders staat aangegeven.

 

Vragen: Wij streven ernaar zo veel mogelijk informatie te geven in de veilingomschrijving. Heeft u echter nog vragen, gebruik dan de button ‘Stel de verkoper een vraag’ om contact met ons op te nemen. Andere items die wij aanbieden kunt u bekijken door op de button ‘Alle items van deze verkoper’ te klikken.

 

 

Administratieve code:

QQOG

ConditieZeer Goed
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

Gerard Bellaart (1946)

Nederlands Nederlands Alle items van deze kunstenaar (1)

Geplaatst door  Veilingmeester
FA. (362)

Lid sinds 2010
49801 verkochte items
Alle items van deze verkoper (261)
24.5 cm
33.5 cm
Log in of registreer om de opbrengst te bekijken

AfhalenJa is mogelijk
ObjectlocatieAmsterdam,  Nederland
VerzendingWereldwijd
Veilinggegevens
Starttijd25-6-2018 om 14:37
Eindtijd8-7-2018 om 10:40
Biedingen (1)
Log in of registreer om de biedgeschiedenis te bekijken
Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.