• Populair
  • 1e keer aangeboden
  • Aftersale
  • Laatste 24u geplaatst
  • Loopt vandaag af
  • Vanaf 1 euro
Deutsch
English
Français

Gerti Bierenbroodspot - Zeefdruk: Paneel oker I

Gerti Bierenbroodspot - Zeefdruk: Paneel oker I kopen? Bied vanaf 99!
Gerti Bierenbroodspot - Zeefdruk: Paneel oker I kopen? Bied vanaf 99!Gerti Bierenbroodspot - Zeefdruk: Paneel oker I kopen? Bied vanaf 99!Gerti Bierenbroodspot - Zeefdruk: Paneel oker I kopen? Bied vanaf 99!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Gerti Bierenbroodspot (1940)
TypeGrafiek (handgesigneerd)
Periode1945 t/m 1999
TechniekZeefdruk
DragerPapier
StijlModern
IngelijstNiet Ingelijst
Afmetingen60 cm x 80 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
Oplage49/100
Zeedfruk van Gerti Bierenbroodspot. Titel: Paneel oker I. Oplage: 49/100. Afmetingen blad H60 x b80cm. Afmetingen voorstelling: H48 x b63cm. Het werk is rechts onderaan, hand gesigneerd door de kunstenares. Een certificaat van echtheid kan, op aanvraag, worden gemaild.

Bij aankoop kan het werk worden opgehaald in 's-Gravenzande ( vlakbij Den Haag (Scheveningen), Rotterdam en Delft en 5 minuten van het strand). De termijn voor het ophalen , bij vooruitbetaling, is zeer ruim, m.a.w. de koper kan het werk weken of zelfs maanden later ophalen en het zo mogelijk combineren met een bezoek aan één van de bovengenoemde steden of het strand. Het werk kan ook worden verstuurd. Onze verzenddagen zijn dinsdag en donderdag.
Gerti Bierenbroodspot (1940) is schilder, beeldhouwer en schrijver. Ze doorliep de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten en de Rijksakademie van beeldende kunsten. Vrij snel na haar academie tijd had ze meteen zoveel succes dat het Stedelijk Museum Amsterdam haar werk aankocht. Ze belande in een spoor dat haar niet beviel, begon te reizen en vond met name in de iconografie van de klassieke oudheid nieuwe inspiratie. Bierenbroodspot is een romanticus die als een “tijdreiziger” graag verblijft in een mythische wereld die ze tot uitdrukking brengt in haar werk.
ConditieZeer Goed

GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie.

Gerti Bierenbroodspot (1940)

NederlandsNederlandsAlle items van deze kunstenaar (25)
Geplaatst door  KiewitKunst
FA. (172)

Lid sinds 2011
5445 verkochte items
Alle items van deze verkoper (302)
Pinterest
80 cm
60 cm
Veiling is afgelopen
VEILINGGEGEVENS
Starttijd:19-09-2022 om 21:55
Eindtijd:24-09-2022 om 21:44
Openingsbod € 99
Veilingkosten: 15%
AfhalenJa is mogelijk
Objectlocatie'S-GRAVENZANDE, Nederland
VerzendingWereldwijd

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.