Niet of onleesbaar gesigneerd - Gezicht op Dordrecht, aquarel (gemonteerd, groot) - Verkocht

Gezicht op Dordrecht, aquarel (gemonteerd, groot) kopen? Bied vanaf 1!
Gezicht op Dordrecht, aquarel (gemonteerd, groot) kopen? Bied vanaf 1!Gezicht op Dordrecht, aquarel (gemonteerd, groot) kopen? Bied vanaf 1!Gezicht op Dordrecht, aquarel (gemonteerd, groot) kopen? Bied vanaf 1!Gezicht op Dordrecht, aquarel (gemonteerd, groot) kopen? Bied vanaf 1!Gezicht op Dordrecht, aquarel (gemonteerd, groot) kopen? Bied vanaf 1!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Niet of onleesbaar gesigneerd
TypeTekening / Aquarel
Periode1945 t/m 1999

Prachtig, groot werk van een voor mij onbekende kunstenaar uit 1991.  Aquarel op papier, gemonteerd op stijf, dik papier/glad karton, gesigneerd en gedateerd rechtsonder.  Afkomstig uit de kunstcollectie van ABNAMRO; in zeer goede conditie.

 

De aquarel zelf is in uitstekende conditie, maar het werk heeft ingelijst gezeten en is uit de lijst gehaald waardoor de lijm waarmee de ondergrond in de lijst was gemonteerd, zichtbaar is op het karton (zie foto’s).  De rand eromheen kan afgesneden worden en dan kan de aquarel prima zwevend worden ingelijst, of het geheel kan opnieuw worden ingelijst.  In beide gevallen is het eindresultaat zeer mooi want de aquarel zelf is, zoals gezegd, in uitstekende conditie.

 

Afmetingen: 90cm x 70cm (incl. montage), 75cm x 55cm (blad/aquarel)

 

Bij aankoop moet het werk opgehaald worden in Diemen (vlakbij het kantoor van Kunstveiling in Amsterdam Z-O).  De termijn voor ophalen is zeer ruim, m.a.w. de koper kan het werk eventueel weken of zelfs maanden later ophalen en het zo mogelijk combineren met een bezoek aan Amsterdam voor andere zaken.

GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie.

Log in of registreer om de opbrengst te bekijken

AfhalenJa is mogelijk
ObjectlocatieDiemen,  Nederland
Verzending
Veilinggegevens
Starttijd19-6-2017 om 20:58
Eindtijd30-6-2017 om 21:58
Biedingen (4)
Log in of registreer om de biedgeschiedenis te bekijken
Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.